Sunce i more

Vodeni parkovi - sve pršti od zabave!

Želite beskrajnu zabavu na suncu? Obožavate lude vodene adrenalinske atrakcije? Povedite svoju obitelj na aktivni odmor u istarske vodene parkove!

Vodeni parkovi Istre vašoj će obitelji pružiti cjelodnevno iskustvo aktivnog odmora. Ne zaboravite mobitelom zabilježiti obiteljske trenutke pune sunca i radosti.
Vaša djeca mogu sigurno uživati jer su atrakcije napravljene prema najvišim sigurnosnim standardima. Istarski vodeni parkovi imaju prostrana parkirališta i obiluju mnoštvom popratnih sadržaja.
Upoznajte vodene parkove Istralandia i Aquacolors!

istralandiaIstralandia vas čeka! 
Dvadeset tobogana i preko 4000 m2 vodenih površina čekaju vas u vodenom parku Istralandia, smještenom između Brtonigle i Novigrada, blizu izlaza s autoceste Istarski ipsilon.

Neka se vaši najmlađi zabave u bazenu s vodenim dvorcem, prskalicama i vodenim igraonicama. Dubina bazena iznosi samo 40 cm!

Adrenalinski dio Istralandije namijenjen je starijoj djeci i odraslima. Isprobajte Bunga Hole, tobogan u obliku cijevi, čija će vam unutrašnjost puna raznobojnih svjetala prirediti nezaboravan doživljaj dok jurite prema bazenu. Usudite se spusti niz Free Fall, najviši tobogan u parku ili odaberite Family Rafting, spuštanje niz tobogan u gumenjaku.

istralandia zabavaKada se umorite od adrenalina, opustite se u bazenu s umjetnim valovima za sve uzraste. Čekaju vas i zumba, fitness u vodi, bicikliranje u vodi, tečajevi latinoameričkih plesova, škole plivanja i ronjenja, organizirani turniri u odbojci na pijesku i pjena party. Opuštanje potražite u hladu ležaljki, kafića i restorana.

Istralandia je proglašena jednim od najboljih vodenih parkova Europe na sajmu atrakcija EAS 2015. godine.

Više saznajte na stranicama parka.

aquacolorsPosjetite Aquacolors u Poreču!
Vodeni park Aquacolors, mjesto gdje mali i veliki mogu sigurno uživati u adrenalinskim aktivnostima, smješten je 2 km južno od Poreča, u pravcu Funtane i Vrsara, u neposrednoj blizini Zelene lagune.

Očekuje vas 13 tobogana i akvagana. Vrhunac adrenalinske zabave u Aquacolorsu predstavlja Magicone - najveći europski tobogan u obliku lijevka. Spustite se u gumenjaku s visine od vrtoglavih 20 metara!

Želite li nešto mirniju zabavu, odaberite Family Rafting Slide, Body Slide i Multislide. U relax zoni uživajte u bazenu s valovima koji se proteže na gotovo 3000 m2 ili plovidbi „lijenom rijekom“ dugom 500 metara.

aquacolorsZa najmlađe su rezervirani Kids' Tower, Mushroom i Turtle slide, atrakcije koje zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde.

Aktivni odmor u Aquacolorsu tu ne prestaje - očekuje vas i teren za odbojku na pijesku, rodeo bik, boksački ring, surf simulator, vodeni nogomet i trampolin.
Odmorite se na posebno uređenim sunčalištima, a za okrepu su vam na raspolaganju fast food, pizzeria, kavana, slastičarna i prodavaonica.

Saznajte više na stranicama parka.

Prikaži