Sunce i more

Istra vas s nestrpljenjem očekuje

Napokon je došao i taj trenutak! Pakirate se za put, destinaciju ste odabrali, sunčane naočale i kupaći kostimi već su zauzeli svoje mjesto u koferu. A mi smo vam pripremili pregled smještajnih objekata u kojima ćete sigurno uživati.

Svatko željan avanture i boravka u prirodi pronaći će idealnu opciju za sebe i svoje bližnje, u mnogobrojnim smještajnim objektima u Istri.

Camping Park Umag
Camping Park Umag
Kroz krošnje stabala lagano prodire ljetno jutarnje sunce, a pjev ptica i šum mora jedino je što se čuje dok ispijate kavicu u ovom prekrasnom kampu u Umagu.

Ukoliko ne želite preskočiti svoj trening dok ste na odmoru, Camping Park Umag nudi brojne aktivnosti za vas. Uživajte u vožnji biciklom ili trčanju uz more duž cijelog kampa, a nakon napornog treniranja skok u more je nezaobilazan.

Lanterna Premium Camping Resort
Lanterna Premium Camping Resort
Želite biti u doticaju s prirodom, a da ne žrtvujete luksuz i glamur? Ne brinite! Pravo rješenje za vas je Lanterna Premium Camping Resort.

Njegov Sunset Glamping Village pruža luksuzni doživljaj kampiranja na jednoj od najatraktivnijih pozicija u kampu tik uz more. Odaberite svoj glamping šator i prepustite se ljetnim radostima. Večeri dočekajte uz čaroliju zalaska sunca na moru.

Amarin Family Hotel
Family Hotel Amarin
Obiteljski hotel Amarin smješten na poluotoku nedaleko romantičnog Rovinja čudesno je mjesto gdje su najmanji gosti najbitniji.

Svi su sadržaji osmišljeni kako bi pobudili znatiželju i kreativnost djece, a time i njihovu sreću. Na svakome koraku čeka ih nešto novo i zanimljivo, a roditelji će također pronaći nešto za sebe.

Kazela Medulin
Arena Grand Kažela
Na samom jugu istarskog poluotoka uz predivnu plažu s kristalno čistim morem čeka vas novouređeni kamp Arena Grand Kažela.

Nakon savršenog dana provedenog na plaži, pravo je vrijeme za istraživanje bogate gastronomske ponude. Uz ugodnu šetnju kampom, zavirite u restorane i barove te pronađite nešto za sebe. A večer provedite uz infinity bazen koji je stvoren za opuštanje i uživanje u ljetnim večerima.

Aminess MaraveaAminess Maravea Camping Resort
Samo nekoliko kilometra od šarmantnog ribarskog gradića Novigrada smjestio se Aminess Maravea Camping Resort, okružen morem, aromatičnim mediteranskim biljem i vinogradima.

Uživajte u vodenim radostima za cijelu obitelj na atraktivnom plimnom kupalištu uz more, opustite se u hladovini šume ili se pridružite veselim aktivnostima animacijskog tima.

Nije važno što odaberete, istarski kampovi i hoteli ponudit će vam najbolje od najboljeg te će vaš doživljaj u Istri biti ispunjen bogatom gastronomskom ponudom kao i jedinstvenim doživljajem boravka u prirodi.


Top 5 najromantičnijih biciklističkih staza Istre

Zajaši val: Istraži Istru kajakom

Aquapark Aquacolors Poreč

Poreč-Parenzo

Olupine uz obalu Istre

Aquapark Istralandia

Brtonigla-Verteneglio
Prikaži