Sunce i more

Lounge barovi u Istri za potpuni doživljaj ljeta

Avantura koju započinjete dolaskom u Istru nastavlja se boravkom ili posjetom obalnim gradovima koji u njihovim hotelima perjanicama i lounge barovima nude i opuštajuće okruženje ispijanja koktela.

Nakon dana ispunjenog sportom, razgledavanjem kulturnih znamenitosti i boravkom na plaži, večernji će izlazak ili dnevni predah u nekim od barova diljem istarske obale koje ćemo navesti zasigurno će zaokružiti vaše dane ljetnog odmora.

Želite li se osjećati posebno glamurozno, odjenite najdraži komad odjeće i poput jet-settera ispijajte koktele s pogledom na more. U opuštajućoj atmosferi provedite romantičnu večer u dvoje ili se zabavite s obitelji i prijateljima prepričavajući dogodovštine s plaže. Osim koktela, ljubazno će vas osoblje dočekati i ponudom vina i bezalkoholnih pića te snackovima.

Punto Mare Novigrad
Nakon razgleda Pule i povratka u rimsko doba uz obavezno sunčanje na jednoj od atraktivnih plaža, zastanite u lounge baru Luna's Lounge Bar Park Plaza Histrije čija će atmosfera pridonijeti dojmu završetka savršenog dana. Nagrađivano će vam osoblje s posebnom pozornošću pripremiti omiljeni koktel.

U Novigradu, pak, nemojte propustiti magično okruženje bara Punto Mare gdje ćete doživjeti zalazak sunca s potpisom Istre, uz tematske večeri popraćene živom glazbom i DJ-ima.

One instagramske rovinjske vizure dobit će potpuni smisao kada se slegnu dojmovi u nekom od najljepših hotela s 5 ili 4 zvjezdice na jadranskoj obali. Pripremite se na podilaženje svim osjetilima. Mulini Beach Bar nudi ležeran ambijent te prekrasan pogled na uvalu Lone i park-šumu Zlatni rt. Vizualni dio usklađen je s uslugom i kulinarskom ponudom bara kako bi sve bilo dio jedne skladne cjeline. Profesionalni su barmeni, uz svoje znanje i maštu, klasičnu internacionalnu ponudu koktela obogatili vlastitim kreacijama.

Rovinj Viva Eufemia

Posjetitelji novootvorenog Grand Park Hotela, mogu uživati u 2 različita bara: Viva Eufemia koji nudi najveći izbor šampanjaca u Hrvatskoj, te Primi Terreni koji prati najnovije trendove u koktelima.
Nakon dugačke šetnje kamenitim ulicama opustite se u Caffe Baru hotela Adriatic dekoriranom unikatnim umjetničkim djelima suvremenih autora. Ovdje možete pronaći najveći izbor klasičnih koktela i viskija u Hrvatskoj.

Tar
Ni Poreč vas neće ostaviti ravnodušnima. Večernje tumaranje povijesnom gradskom jezgrom okrunite odlaskom u The Beat Beach Club u sklopu Lanterna Premium Camping resorta u Taru i provjerite zašto su Poreč i okolica turistički biser, zašto ga mještani vole, te kušajte standardne i one manje standardne koktele i cijeđene sokove koji će vas osvježiti i pripremiti za nove pohode sljedećeg dana.

Beach Club
Zavirite na istočnu obalu Istre, obećajemo da nećete ostati razočarani. Rabac je mjesto po mjeri za odmor, uživanje i sve morske čari pospješene sadržajima vrhunskih resorta. 

Sjednite, osvježite se i popijte piće uz prekrasnu šetnicu u barovima novog Valamar Girandella Collection Resorta. Sigurni smo da ćete se poželjeti vratiti. Sundance Beach Club je a la carte restoran s vrhunskom ponudom nakon koje budite spremni na koncerte i vrhunsku ponudu pića i koktela s pogledom na bazen i plažu. The Beat Beach Club je nešto neformalnije, ali jednako atraktivno mjesto za opuštanje uz fini zalogaj i koktel.

Prikaži