ISTRA INFO COVID-19 X  

Sunce i more

Pet friendly plaže u Istri

Odmor s kućnim ljubimcem poseban je doživljaj, kako za vlasnika tako i za psa. U Istri ćete pronaći hotele, turistička naselja, kampove te privatan smještaj koji će vas rado ugostiti s vašim ljubimcem.

porec pet friendly beachNaravno, tu su i plaže gdje je dozvoljen dolazak s kućnim ljubimcima, negdje u određeno doba dana, a negdje cijeli dan. Potrebno je samo provjeriti koje su to plaže. Nemojte zaboraviti na hladovinu, vodu i omiljene igračke vašeg najboljeg prijatelja!

U Umagu je boravak i pristup pasa dozvoljen na svim plažama unutar kampova: Park Umag, Finida, Pineta, Kanegra, Stella Maris i Savudrija.
U Novigradu u kampu Sirena nalazi se dio koji je označen za boravak i kupanje pasa, kao i u Aminess Maravea camping resortu i hotelu Aminess Laguna.

U Poreču je boravak sa psima dozvoljen u mnogim hotelima, turističkim naseljima i kampovima, ali je kupanje dozvoljeno samo na posebno označenim dijelovima plaža. Također boravak i pristup pasa nije dozvoljen na plažama koje imaju Plavu zastavu.

porec pet friendly
Lanterna Premium Camping Resort ima sve sadržaje za ugodan boravak prilagođen kućnim ljubimcima i nalazi se u neposrednoj blizini plaže.

Vrsar i Funtana također imaju pet friendly plaže i to one u kampovima Porto Sole, Koversada, Polidor i Valkanela. U Vrsaru se psi mogu neometano kupati na plaži od marine prema Gradskoj plaži.

U blizini Bala nalazi se šljunčano-stjenovita plaža San Polo i plaža Colone gdje su označena mjesta za vaše četveronožne prijatelje.

vodnjan pet friendly
Odlučite li se za boravak u Rovinju sigurno ćete pronaći idealno mjesto u uvalama s označenim dijelovima gdje je dozvoljen boravak i kupanje pasa kao što su uvale Lone, Cuvi, Kaštelan, Veštar i Cisterna te plaže Škaraba kod kamenoloma u park šumi Zlatni rt. Potražite vaše mjesto i u kampovima i turističkim naseljima u Rovinju.

Na području Pule nalaze se također Pet friendly plaže gdje je boravak i kupanje pasa dozvoljen cijeli dan tijekom cijele godine, a to su: lučica u blizini kampa Stoja, plaža Saccorgiana ispod turističkog naselja, plaža pored svjetionika na Verudeli, na Hidrobazi i u Štinjanskoj vali, Galebove stijene te Valovine.

Fazana dog friendly
Fažana također nudi mjesto za boravak i zabavu na Bi dog Beach plaži u blizini naselja Bi Village, a u Peroju za vas i vašeg ljubimca idealno je mjesto na plaži Bođinka, u smjeru prema Fažani te od Portića prema baech baru. U Premanturi možete doći s vašim psom u kamp Stupice i na cijeli rt Kamenjak.

Ako je mjesto vašeg boravka na istočnoj obali Istre, u Rapcu je kupanje ljubimcima dozvoljeno na području zvanom Girandella gdje ćete pronaći dio označen za boravak i kupanje pasa.

Prikaži