Zdravlje i ljepota

Ozdravite na zelenom poluotoku

Jeste li znali da se u osunčanim istarskim destinacijama nalaze vrhunske dentalne i specijalističke poliklinike? Dođite u Istru i ozdravite!

valsabbion spaOsim nezaboravne kulturne baštine, divnih plaža i spektakularne gastronomije, Poreč i Pula nude i zdravstveni turizam na svjetskoj razini.

Želite li uljepšati svoj osmijeh ili izliječiti zub koji vas odavno muči? Osjećate li da će vam vrhunski zubni implantati povećati samopouzdanje i poboljšati kvalitetu života?

Želite se riješiti problema s kralježnicom ili obaviti važne pretrage koje već dugo odgađate? Osjećate li da je krajnje vrijeme da svojem tijelu povratite zdravlje i mladost?

Posjetite Istru i vratite se kući zdraviji. Upoznajte se s ponudom zdravstvenih ustanova u Puli i Poreču!

morelatoDentalna poliklinika Morelato, Poreč
Posjetite polikliniku koja se nalazi neposredno uz more u mirnom turističkom naselju, a pruža usluge restaurativne stomatologije i endodoncije, dentalne protetike, oralne kirurgije, parodontologije, implantologije, ortodoncije i radiologije.

Interdisciplinarna suradnja sa specijalistima različitih grana dentalne medicine čini uslugu vrhunskom i potpunom.
Saznajte više na stranicama poliklinike Morelato.

Dentalni centar Rident, Poreč
Podarite svom osmijehu novi sjaj u Dentalnom centru Rident.
Ova poliklinika nudi kompletnu stomatološku uslugu u novom, vrhunski opremljenom dentalnom centru u porečkom naselju Špadići.

Nova poliklinika sa svojih pet ordinacija, osim djelatnosti opće dentalne medicine, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije, parodontologije, ortodoncije, radiologije i dentalnog laboratorija, svojim gostima pruža i usluge smještaja u moderno opremljenim sobama.
Saznajte više na stranicama poliklinike Rident.

Histria Medic, Poreč
U moderno uređenom prostoru Dental centra Rident nalazi se i zdravstveni centar koji objedinjuje široki spektar zdravstvenih usluga i specijalističkih pregleda na jednome mjestu. U centru se nalaze i ordinacija opće medicine te turistička ordinacija.
Saznajte više o uslugama na stranici Histria medic.

wellness meliaValsabbion Medical Spa***, Pula
Ovaj specijalizirani wellness u sklopu hotela mjesto je na kojem svojem tijelu možete vratiti mladenački izgled.
Valsabbion Medical Spa nudi program mršavljenja, anticelulitni program, limfnu drenažu, ručnu masažu, aromaterapiju, fangoterapiju, minilifting, kromoterapiju, anti-age tretmane, depilaciju i pedikuru.

Tu su i posebni medicinsko-estetski program, mezoterapija, piling (Green peel, AHA piling), terapija kapilara i vena, epilacija, fat burning fitness i sauna.
Spa ima i bazen u kojem se provodi rehabilitacija i hidromasaža.
Saznajte više na stranici Valsabbion Medical Spa***.

Poliklinika Peharec, Pula
U Poliklinici Peharec vratite svojem tijelu pokretljivost i snagu.
U ugodnom ambijentu poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ponuđeni su novi wellness sadržaji: najmoderniji izokinetički sustav Biodex, kardio fit uređaji, fitness dvorana, pilates, finska sauna, masaže, specijalni terapijski bazen s toplom vodom i raznim sustavima hidromasaže te aquagym.
Saznajte više na stranicama Poliklinike Peharec.


Bezgranična sloboda na dva kotača

Tajne zlatnih kapljica najboljih svjetskih uljara

Vrijeme je opuštanja!

Opuštajući vikend odmor na poluotoku

Tradicijski običaji u Istri za Božić

Prikaži