Zdravlje i ljepota

Spa i opuštanje svjetske klase u Istri

Dosta vam je sjedenja na sastancima i pred računalom? Iscrpile su vas teške poslovne odluke? Dođite u Istru i vratite energiju!

rovinj amarinU luksuznim hotelima diljem Istre možete pronaći nezaboravna spa iskustva koja će vam vratiti inspiraciju za nove poslovne pothvate.
Za vas smo odabrali najbolje od najboljih!

Potopljena soba, Hotel Lone, Rovinj
Hotel Lone nadaleko je poznat po svojim interijerima koje su opremili najbolji hrvatski dizajneri. U njegovom spa centru možete provesti nekoliko sati, opuštajući se u prostranom bazenu, turskoj kupelji i finskoj sauni.

Vaše će opuštanje doseći vrhunac u potopljenoj sobi s hidromasažnim efektima i prigušenim svjetlima. Zaplivajte u toploj vodi i uživajte u lomu raznobojne svjetlosti o površinu vode.
Saznajte više: Hotel Lone

sol gardenBazen u hotelu Sol Garden Istra, Umag
Je li vam plivanje najdraži način opuštanja? Ako je odgovor potvrdan, onda je veliki poluolimpijski zatvoreni bazen u hotelu Sol Garden idealno mjesto za vas. Dođite u Umag izvan ljetne sezone i zaboravite na stres plivajući u prostranom hotelskom bazenu.

Kada vas plivanje iscrpi, odmor potražite u sauna parku, gdje su vam na raspolaganju turska, finska, biosauna s aromatičnim travama te mokra solna sauna.

Odaberite jedan od brojnih tretmana za njegu tijela na bazi meda, maslinova ulja, lavande ili tartufa i potpuno oživite sva svoja osjetila.
Saznajte više: Hotel Sol Garden Istra for Plava Laguna

coral spaTretmani inspirirani Mediteranom, hotel Meliá Coral, Umag
Čitav spa centar hotela Meliá Coral, namijenjen isključivo odraslima, inspiriran je ljekovitim crvenim koraljem iz Jadranskog mora. Bogatstvo ljekovitih sastojaka Mediterana inspiriralo je svaki tretman.

Prošećite mediteranskim vrtom, a potom se prepustite autentičnim ritualima za opuštanje, uz upotrebu maslinovog ulja, oblutaka iz mora, morske soli i autohtonog aromatičnog bilja.

Poklonite sebi Sea Creation, ekskluzivan tretman lica koraljnim kamenjem, a zatim zakoračite u Corallium Rubrum, vip oazu s privatnim whirlpoolom - idealnu za parove.
Saznajte više: Hotel Melià Coral for Plava Laguna

novigrad aminess spaSauna s pogledom, hotel Aminess Maestral, Novigrad
Započnite svoje wellness iskustvo u jedinstvenim saunama s pogledom na Novigrad te utonite u ležaljke uz voće i čajeve.
Zatim se premjestite u whirlpool pod zvijezdama ili odaberite jednu od masaža inspiriranih mirisima istarskih biljaka.

Parovima će goditi romantični kutak VIP Lalande SPA, sportaše i rekreativce privući će vrhunski opremljena teretana, dok će plivače razveseliti unutarnji bazen s morskom vodom i pogledom na novigradsko nebo.
Saznajte više: Aminess Maestral Hotel

Art wellness, hotel Monte Mulini, Rovinj
Art wellness koncipiran je kao fuzija mediteranskog ugođaja, umjetnosti i dizajna. U njemu vladaju četiri snažna prirodna simbola: drvo, kamen, voda i zlato.

Art wellness centar proteže se na više od 1000 m2 i tematski je podijeljen u Art Beauty, Art Spa i Art Active zonu. Iskušajte masažu ljekovitim blatom, a zatim se opustite u bazenu s efektom gejzira.
Saznajte više: Hotel Monte Mulini

Prikaži