Zdravlje i ljepota

Ozdravite na zelenom poluotoku

Jeste li znali da se u osunčanim istarskim destinacijama nalaze vrhunske dentalne i specijalističke poliklinike? Dođite u Istru i ozdravite!

valsabbion spaOsim nezaboravne kulturne baštine, divnih plaža i spektakularne gastronomije, Poreč i Pula nude i zdravstveni turizam na svjetskoj razini.

Želite li uljepšati svoj osmijeh ili izliječiti zub koji vas odavno muči? Osjećate li da će vam vrhunski zubni implantati povećati samopouzdanje i poboljšati kvalitetu života?

Želite se riješiti problema s kralježnicom ili obaviti važne pretrage koje već dugo odgađate? Osjećate li da je krajnje vrijeme da svojem tijelu povratite zdravlje i mladost?

Posjetite Istru i vratite se kući zdraviji. Upoznajte se s ponudom zdravstvenih ustanova u Puli i Poreču!

morelatoDentalna poliklinika Morelato, Poreč
Posjetite polikliniku koja se nalazi neposredno uz more u mirnom turističkom naselju, a pruža usluge restaurativne stomatologije i endodoncije, dentalne protetike, oralne kirurgije, parodontologije, implantologije, ortodoncije i radiologije.

Interdisciplinarna suradnja sa specijalistima različitih grana dentalne medicine čini uslugu vrhunskom i potpunom.
Saznajte više na stranicama poliklinike Morelato.

Dentalni centar Rident, Poreč
Podarite svom osmijehu novi sjaj u Dentalnom centru Rident.
Ova poliklinika nudi kompletnu stomatološku uslugu u novom, vrhunski opremljenom dentalnom centru u porečkom naselju Špadići.

Nova poliklinika sa svojih pet ordinacija, osim djelatnosti opće dentalne medicine, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije, parodontologije, ortodoncije, radiologije i dentalnog laboratorija, svojim gostima pruža i usluge smještaja u moderno opremljenim sobama.
Saznajte više na stranicama poliklinike Rident.

Histria Medic, Poreč
U moderno uređenom prostoru Dental centra Rident nalazi se i zdravstveni centar koji objedinjuje široki spektar zdravstvenih usluga i specijalističkih pregleda na jednome mjestu. U centru se nalaze i ordinacija opće medicine te turistička ordinacija.
Saznajte više o uslugama na stranici Histria medic.

wellness meliaValsabbion Medical Spa***, Pula
Ovaj specijalizirani wellness u sklopu hotela mjesto je na kojem svojem tijelu možete vratiti mladenački izgled.
Valsabbion Medical Spa nudi program mršavljenja, anticelulitni program, limfnu drenažu, ručnu masažu, aromaterapiju, fangoterapiju, minilifting, kromoterapiju, anti-age tretmane, depilaciju i pedikuru.

Tu su i posebni medicinsko-estetski program, mezoterapija, piling (Green peel, AHA piling), terapija kapilara i vena, epilacija, fat burning fitness i sauna.
Spa ima i bazen u kojem se provodi rehabilitacija i hidromasaža.
Saznajte više na stranici Valsabbion Medical Spa***.

Poliklinika Peharec, Pula
U Poliklinici Peharec vratite svojem tijelu pokretljivost i snagu.
U ugodnom ambijentu poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ponuđeni su novi wellness sadržaji: najmoderniji izokinetički sustav Biodex, kardio fit uređaji, fitness dvorana, pilates, finska sauna, masaže, specijalni terapijski bazen s toplom vodom i raznim sustavima hidromasaže te aquagym.
Saznajte više na stranicama Poliklinike Peharec.


Vrijeme je opuštanja!

Prikaži