Wellness hoteli

Heritage Hotel San Rocco****


Zatvoreno: 03/01/24 - 13/02/24

U duhu otmjenosti i tradicije, u jedinstvenom kutku bogatom poviješću i šarmom nalazi se oaza posvećena relaksu, okružena zelenilom parka.
Luksuzan, a istovremeno diskretan ambijent, stvoren da ugodi željama gostiju u sugestivnoj atmosferi i znaku kvalitetnog življenja.

U vanjskom dijelu se ističe veliki bazen sa prostranim parkom, idealno mjesto gdje provoditi vrijeme u najtoplijem razdoblju koje u ovim predjelima traje veći dio godine.
U unutarnjem dijelu se nalazi wellness centar, plod neumornog istraživanja boja i materijala koji sve to i uljepšavaju, sa natkrivenim bazenom, saunom, hidromasažom i predivnim pogledom na krajolik.

Uz ponudu raznih beauty tretmana tijela te mogućnosti weekend, tjednih i personaliziranih paketa, hotel nudi i dnevnu ponudu posvećenu gostima koji se nakon napornog i aktivnog dana žele opustiti u atmosferi wellnessa San Rocco.
Wellness je okružen zelenilom i parkom iz kojeg se može kroz netaknutu prirodu stići do pješačkih i biciklističkih staza tek nekoliko minuta udaljenih i od mora.

Heritage Hotel San Rocco
Srednja ulica 2, HR-52474 Brtonigla-Verteneglio
T: +385 (0)52 725 000
info@san-rocco.hr
wellness@san-rocco.hr
Wellness Heritage Hotel San Rocco

 

Heritage Hotel San Rocco****
Heritage Hotel San Rocco****
Heritage Hotel San Rocco****

Kempinski Hotel Adriatic Istria*****

Umag-Umago

Adrion Aparthotel****

Pula-Pola

Istarske Toplice Health Spa Resort***

Oprtalj-Portole

Family Hotel Amarin****

Rovinj-Rovigno

Hotel Eden****

Rovinj-Rovigno
Prikaži