Wellness hoteli

Hotel Molindrio Plava Laguna****


U vrijeme ubrzanog životnog tempa i svakodnevnog stresa potrebno je okrenuti se povremeno blagodatima wellnessa i brojnim tretmanima koji opuštaju i revitaliziraju tijelo i duh. Jedan od takvih wellness centara nalazi se nadomak Poreča u romantičnom ambijentu resorta Zelena laguna u hotelu Molindrio. 

Wellness hotela Molindrio nudi vam mogućnost uživanja u finskoj i turskoj sauni pa i sve popularnijoj infracrvenoj sauni koja umjesto pare za pročišćavanje tijela koristi toplinu infracrvenih zraka. Zagrijte svoje tijelo na grijanoj klupi, te se nakon toga prepustite uživanju pod tušem doživljaja. Oživite vaše refleks zone noga u kneipp koritu ili pak jednostavno odmorite vaš um u relax zoni uz topli čaj. Ako ste ipak romantičar tu je whirlpool sa zvjezdanim nebom.

Tražite li intimniju atmosferu i ugodne tretmane priuštite si masažu, pedikuru, manikuru ili pak novu frizuru.

Za one koji i tijekom odmora žele ostati u top formi Molindrio nudi mini fitness centar koji i najzahtjevnijima nudi odličan izbor sprava za temeljiti trening i workout.

Wellness centar hotela Molindrio nudi Vam vrhunsku uslugu u idiličnom okruženju uz tretmane koji oslobađaju tijelo stresa svakodnevnog života i vraćaju Vam izgubljenu energiju.


Hotel Molindrio Plava Laguna
Zelena laguna, HR-52440 Poreč-Parenzo
T: +385 52 412 000
molindrio@plavalaguna.com
Wellness Hotel Molindrio Plava Laguna

Hotel Molindrio Plava Laguna****
Hotel Molindrio Plava Laguna****
Hotel Molindrio Plava Laguna****
Hotel Molindrio Plava Laguna****
Hotel Molindrio Plava Laguna****

Kempinski Hotel Adriatic Istria*****

Umag-Umago

Adrion Aparthotel****

Pula-Pola

Istarske Toplice Health Spa Resort***

Oprtalj-Portole

Family Hotel Amarin****

Rovinj-Rovigno

Hotel Eden****

Rovinj-Rovigno
Prikaži