Zelena Istra

Glamping - u prirodi sa stilom

Jeste li spremni za glamurozno kampiranje? Iskusite susret suvremenog luksuza i zadivljujuće prirode na glampingu u Istri.

Obožavate prirodu, ali se ne želite odreći blagodati suvremenog života? Želite iskusiti sve aromatične mirise i umirujuće zvukove Mediterana? Želite barem na nekoliko dana živjeti u prirodi i dopustiti svojem umu i tijelu da se odmore?

Ako ste odgovorili s ‘da’ na barem jedno od naših pitanja, glamping u Istri je upravo ono što vam treba.

glampingŠto je glamping?
Glamping podiže kampiranje na novu razinu. Omogućuje vam potpuno sjedinjavanje s prirodom, uz razne pogodnosti suvremenog načina života - od tople vode i Interneta, preko udobnih kreveta do kuhara i posluge. Kućice ili šatori za glamping mnogo su više od običnih šatora - oni nude svu raskoš luksuznih hotelskih soba, uz prirodu uvijek nadohvat ruke.

Glamping je u svijetu nezaustavljiv trend. Toliko je popularan da je čak i poznata Oprah tijekom jednog intervjua predložila bivšoj Prvoj dami SAD-a Michelle Obami da zajedno odu na glamping izlet.

Mi predlažemo vama - dođite u Istru na glamping. Odlučite se za romantični glamping u dvoje, veseli glamping s prijateljima ili glamping s obitelji, prepun igre u prirodi.

Odaberite jedan od istarskih glamping kampova koji najbolje odgovara vašem ukusu i potrebama!

glamping lanternaKamp Polidor, Funtana
Posjetite kamp koji se nalazi u Bijeloj uvali, na pola puta između Poreča i Vrsara. Uživajte u kupanju na šljunkovitoj plaži, zabavite se u beach baru, a zatim odmorite u luksuznom šatoru u tišini mediteranske šume.
Saznajte više o kampu Polidor!

Kamp Lanterna, Poreč
Uživajte u kampu koji se nalazi u Tarskoj vali, poznatom staništu ptica i odredištu kajakaša i kanuista. Odaberite jedan od 14 luksuznih šesterokrevetnih šatora iz kojih puca pogled na prekrasno more i grad Novigrad. Šatori se nalaze uz plažu, a možete se okupati i u bazenu.
Saznajte više o kampu Lanterna!

glamping pomerKamp Arena Stoja, Pula
Samo tri kilometra od pulske arene nalazi se ovaj kamp uronjen u raskošno mediteransko raslinje. Odmorite se u potpuno opremljenim šatorima s terasom koji mogu primiti do pet osoba.
Saznajte više o kampu Arena Stoja!

Kamp Bi-Village, Fažana
Uživajte u luksuznim šatorima s pogledom na veliki bazen. U neposrednoj blizini nalaze se restoran, igralište i trgovina.
Saznajte više o kampu Bi-Village!

camping park umag
Camping Park Umag
Glamping šatori u kampu Camping Park Umag smješteni su uz samo more, na jednoj od najljepših lokacija u kampu.
U skladu sa svjetskim trendovima kampiranja, gosti glamping šatora u kampu Camping Park Umag istovremeno će uživati u čaroliji boravka na otvorenom i udobnostima obiteljskog smještaja.
Uživajte u najluksuznijem kampiranju u Umagu!

Prikaži