ISTRA INFO COVID-19 X  

Maslinari

Brist Olive

Detalji:

Kvaliteta: Odličan


BRIST Olive je obiteljski brend koji je osmislio Silvano Puhar 2002. godine, od kada kontinuirano proizvodi ekstra djevičanska maslinova ulja vrhunske kvalitete od maslina stoljetnih stabala, kao i novijih nasada u blizini grada Vodnjana u južnoj Istri.


Prekrasno pozicionirani maslinici obuhvaćaju 6 hektara površine, gdje lokalne sorte, uglavnom Buže, rastu u savršenim mikroklimatskim uvjetima. Zdravi plodovi beru se isključivo ručno, probiru se i prerađuju istoga dana najsuvremenijom tehnologijom hladne ekstrakcije. Upravo takva kombinacija vrhunske tehnologije te tradicionalnog načina uzgoja koji datira još u Rimsko doba, omogućava proizvodnju vrhunske palete ulja.


BRIST Olive nudi vođene degustacije u svojem šarmantnom degustacijskom prostoru u povijesnom dijelu Vodnjana, kao i u prekrasnom masliniku.


Obitelj Puhar poziva vas da ih posjetite, osjetite njihovu strast prema poslu koji rade i naučite sve o njihovom ekstra djevičanskom maslinovom ulju kroz vođenu degustaciju i edukativni posjet Sta Margherita masliniku.

Lokacija:

  • Trgovačka 40, Vodnjan-Dignano

Prikaži