Luxury Concierge Services

Helifly Istria

Ponuda ekskluzivnog obilaska Istre helikopterom

Čarobna Istra obiluje lokacijama vrijednim posjeta, a opcija kako ih možete istražiti ima mnogo. Istra nudi još jednu avanturu za pamćenje: za one koji žele više i tragaju za drugačijim iskustvima, Helifly Istria nudi poseban način istraživanja s kojim ćete ovu predivnu regiju doživjeti iz jedinstvene perspektive.

Riječ je o posebnoj ponudi helikopterskih obilazaka, a panoramski letovi u trajanju od 20 do 60 minuta pružaju priliku da doživite živopisne krajolike Istre, kultne znamenitosti i srednjovjekovne gradiće s nekih novih visina. Letjet ćete iznad obala i unutrašnjosti vinograda i maslinika i uživati u veličanstvenim zalascima sunca koji oduzimaju dah.

Destinacijski paketi nude polazak iz jedne od istarskih vinarija i vode vas do destinacija poput Motovuna i Grožnjana usidrenih na vrhovima brežuljaka, do Buzeta na sjeveru poluotoka i Pule na njegovom krajnjem jugu. Svaki let je prilika za otkrivanje novih mjesta i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Novi turistički proizvod pokrenule su Turistička zajednice Istarske županije i partneri - Vinarija Rossi, Cantina Saints Hills i Meneghetti Wine Hotel & Winery. Usluga koja predviđa nekoliko različitih modela/proizvoda vožnje helikopterom bit će dostupna tijekom cijele sezone, odnosno od 27. svibnja do 31. listopada 2024. godine.

Krenite na nezaboravno putovanje, gdje nebo nije granica, već početak izvanrednog doživljaja!

Lokacije:
Vinarija Rossi
Cantina Saints Hills
Meneghetti Wine Hotel & Winery

 

Helifly Istria
HELI SALZKAMMERGUT GMBH
A-4820 Bad Ischl
Traxleckerweg 35
Office: +43 6132 25 200
Mobil: +43 664 443 2121
e-mail: istria@helifly.hr
www.helifly-istria.hr

 

Prikaži