Memorijalni turnir Erik Radin

Lokacija:

  • Mandrač / Novigrad-Cittanova

Datumi:

  • 15.05. - 17.05.20

Kontakt:

  • SRK Erik Radin

O eventu:

7. turnir u podvodnom ribolovu


Novigradski Sportsko-ribolovni klub Erik Radin sredinom svibnja organizirat će tradicionalni trodnevni Memorijalni turnir u podvodnom ribolovu „Erik Radin“.

Turnir je iniciran u znak sjećanja na nesretno stradalog Erika Radina, 22-godišnjeg sportskog ribolovca, hrvatskog reprezentativca i svjetskog prvaka u udičarenju s brodice 2010. godine. U spomen na Erika njegova obitelj uz pomoć njegovih kolega i prijatelja osnovala je Sportsko ribolovni klub Erik Radin, a kao jedna od prvih većih aktivnosti iniciran je tada i ovaj memorijalni turnir.

Turnir kroz tri dana, osim samoga natjecanja u podvodnom ribolovu, donosi i niz drugih pratećih sadržaja, poput zanimljivih predavanja na teme iz podvodnog ribolova, a uvijek je tu i atraktivno javno vaganje natjecateljskog ulova u novigradskoj lučici, Mandraču.

Dio ulova podijeli se nakon vaganja putem lutrije, u kojoj mogu sudjelovati svi prisutni, a organizatori potom prirede i pravu malu ribarsku feštu, te ribljim specijalitetima i domaćim vinom počaste posjetitelje manifestacije.Prikaži