Besplatna konferencija za poduzetnice “Prkosne i ponosne”

Lokacija:

  • Dom obrtnika / Poreč

Datumi:

  • 25.10.19

Vrijeme:

  • 9:00-15:00

Kontakt:

  • Women in Adria

Stranica:

O eventu:

Women in Adria nastavlja svoje aktivnosti u Istarskoj županiji konferencijom za poduzetnice pod nazivom Prkosne i ponosne. Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga za lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore.

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja
– ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa

Zahvaljujući potpori grada Poreča, sve sudionice će na dar dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Sve sudionice koje su ujedno i poduzetnice, konferenciju mogu iskoristiti i za vlastitu promociju. Omogućit ćemo im podjelu letaka te uključivanje njihovih proizvoda/usluga u nagradnu igru. Detalje ćete dobiti prilikom prijave.

PROGRAM KONFERENCIJE:

9.00 – 10.00 Kako osigurati naplatu potraživanja i naplatiti se u slučaju neplaćanja – Tiziana Paris, odvjetnica
10.00 – 11.00 “Dobili ste sredstva i što sad?” Katarina Vojnović, Key consulting d.o.o.

Zašto dolazi do razlike između dodijeljene potpore i stvarno isplaćenih sredstava po završetku provedbe projekta? Kako maksimalno iskoristiti dodijeljenu potporu? Kvalitetna priprema za provedbu EU projekta ne započinje u trenutku zaprimanja Odluke o financiranju, već mnogo ranije u fazi rađanja projektne ideje i tijekom pripreme projektne prijave. Koji su to organizacijski, financijski i provedbeni kapaciteti potrebni za kvalitetno provođenje projektnih aktivnosti i kako pametno provoditi projekt saznajte na ovome predavanju.

11.00 – 12.00 HBOR – Izazovi korištenja kredita kao izvora financiranja malih poduzetnika, Cinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Istru
12.00 – 12.30 Pauza i networking
12.30 – 13.15. Okrugli stol: Kako lokalne vlasti mogu pomoći poduzetnicama – predstavnik Istarske Županije, predstavnik grada Poreča, Kristina Radolović, Key consulting d.o.o., moderator: Ivana Matić
13.15. – 13.45. – Milena Mičić: Od znanstvenice do poduzetnice
Milena Miličić će sa sudionicama konferencije podijeliti svoje poduzetničke uspone i padove u misiji izgradnje najpoznatijeg privatnog akvarija u Hrvatskoj.
13.45 – 14.45 Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu, Sanja Varlaj, SV Education&consulting

Kroz ovo predavanje Sanji je želja krenuti ne od „rođenja“ (osnivanja tvrtke) kao početka poslovanja u kojem razmišljate o poziciji na tržištu i kako ćete se promovirati i privući klijente. Ne! Krećemo od onog trenutka kada je u vama zatinjala ideja da krenete u poduzetničke vode. Tada je pravo vrijeme da se zapitate ova važna, krucijalna pitanja koja će se kasnije materijalizirati u marketing strategiju:

➠ Tko sam ja? 

➠ Što me pokreće, motivira?

➠ Zašto uopće želim to što želim? 

➠ Što NE želim? 

Svaka osoba, budući ili sadašnji poduzetnik, ako želi dugoročno uspješno poslovanje svojem projektu nužno treba krenuti od ovih pitanja. Možda zajedno sa Sanjom u sklopu predavanje otkrijete da ste na pravom putu ili doznate koji je vaš „kamečić u cipeli“ i zbog čega neke stvari nisu kako biste htjeli. Sanja će vas upoznati s ovom važnom temom, dati materijale i sažetke predavanja, naputke i ideje kako krenuti i pokušati objasniti zašto je to važno. Cilj je da možete definirati ili promjeniti svoju viziju i misiju, svoju USP i postati zaista jedinstveni na tržištu.

14.45 – zatvaranje konferencije i podjela poklon vrećica

LOKACIJA: Partizanska 5a, Poreč (ispred Doma obrtnika je besplatan parking, a u slučaju da je popunjen u blizini je veliki gradski parking koji se naplaćuje)

PRIJAVITE SE PUTEM OBRASCA NA LINKU: 
https://www.womeninadria.com/event/porec-25-10-besplatna-konferencija-za-poduzetnice-prkosne-i-ponosne/Prikaži