Park Food Fest

Pridružite nam se na dvodnevnom kulinarskom događanju u šarmantnoj lučici Mandrač u Novigradu 08. i 09. lipnja!

Park Food Fest spaja najbolje od istarske kuhinje u formi street fooda kako bi ponudio jedinstveno i ukusno iskustvo za sve vrste gurmana. Popularni restorani iz Novigrada i ostalih dijelova sjeverozapadne Istre predstavit će svoja kreativna jela, spravljena od najsvježijih lokalnih namirnica i poslužena kao gurmanska jela u kojima posjetitelji mogu uživati s nogu.

Uz prekrasan pogled na more i pozitivnu energiju, atmosfera će biti jednako primamljiva kao i sama hrana. Tema proljetnog izdanja Park Food Festa je istarska kuhinja, što znači da vas očekuje širok izbor domaćih jela baziranih na ribi, plodovima mora, mesu, tjestenini i samoniklom bilju. Od podneva do večeri posjetitelji mogu uživati u kulinarskim izvedbama u starogradskoj luci i obližnjem parku. Uz jela, bit će dakako dostupna bogata ponuda bijelih i crnih vina sjeverozapadne Istre te domaćih craft piva.

Uživajte u okusima sjeverozapadne Istre kušajući jela kojima kuhari predstavljaju modernu i kreativnu stranu istarske gastronomije, ostajući vjerni tradicionalnim principima kuhanja! U više navrata priredit će se show cooking, u okviru kojeg će svoje kulinarske vještine demonstrirati novigradski chefovi i vlasnici restorana sjeverozapadne Istre. Pokazat će vam kako se pripremaju istarski specijaliteti s namirnicama tipičnim za regiju u određeno doba godine.

Dođite na ručak, večeru ili tek zalogaj, a kad god došli između 13 i 20 sati, uživat ćete u odličnoj glazbenoj animaciji. Park Food Fest misli i na najmlađe, koji će u popodnevnim satima uživati u dječjim predstavama i radionicama u prostranom i sigurnom Parku novigradskih ribara, dok će se roditelji prepustiti svojim osjetilima u iznimnom ambijentu ovog šarmantnog mediteranskog gradića.

Bilo da ste iskusni gurman ili samo želite imati zabavan dan, Park Food Fest ne smijete propustiti.
Dobrodošli i dobar tek!

O eventu:

Eno-gastronomska manifestacija

Lokacija:

  • Mandrač i Park novigradskih ribara / Novigrad-Cittanova

Datumi:

  • 08.06. - 09.06.24

Vrijeme:

  • 13:00 - 20:00

Kontakt:

  • TZ Novigrad

Stranica:

Prikaži