Park Food Fest

Pridružite nam se na dvodnevnom kulinarskom događanju u šarmantnoj lučici Mandrač u Novigradu 08. i 09. lipnja! Park Food Fest spaja najbolje od street fooda i show cookinga kako bi ponudio jedinstveno i ukusno iskustvo za sve vrste gurmana. Popularni restorani iz Novigrada i ostalih dijelova SZ Istre predstavit će svoja kreativna jela, spravljena od najsvježijih lokalnih namirnica i poslužena kao gurmanska jela u kojima posjetitelji mogu uživati s nogu.

Uz prekrasan pogled na more i pozitivnu energiju, festivalska atmosfera bit će jednako primamljiva kao i sama hrana. Street food pristup kuhanju na novigradskom Park Food Festu nadilazi ustaljena kulinarska pravila i principe, nudeći potpuno novo, raznoliko i jedinstveno gurmansko iskustvo. Uživajte u okusima sjeverozapadne Istre kušajući jela kojima kuhari predstavljaju modernu i kreativnu stranu istarske gastronomije, ostajući vjerni tradicionalnim principima kuhanja.

Tema proljetnog izdanja Park Food Festa je istarska kuhinja, što znači da vas očekuje širok izbor domaćih jela baziranih na ribi, plodovima mora, mesu, tjestenini i samoniklom bilju. Od podneva do večeri posjetitelji mogu uživati u kulinarskim izvedbama u starogradskoj luci i prekrasnom Parku novigradskih ribara. Uz jela bit će dakako dostupna bogata ponuda bijelih i crnih vina SZ Istre te domaćih craft piva.

Dođite i prepustite se svojim osjetilima u iznimnom ambijentu ovog šarmantnog mediteranskog gradića! Bilo da ste iskusni gurman ili samo želite imati zabavan dan, Novigrad Park Food Fest ne smijete propustiti. Dobrodošli i dobar tek!

O eventu:

Eno-gastronomska manifestacija

Lokacija:

  • Mandrač i Park novigradskih ribara / Novigrad-Cittanova

Datumi:

  • 08.06. - 09.06.24

Vrijeme:

  • 13:00 - 20:00

Kontakt:

  • TZ Novigrad

Stranica:

Prikaži