Rođendan Rovinj FM-a

Proslava obljetnice početka emitiranja lokalne radio postaje uz atraktivne izvođače i koncerte na pozornici sa predivnim pogledom na starogradsku jezgru Rovinja.

Osvojivši dio etera kao mlada, urbana i drugačija radio postaja, upravo kao takva i dolazi među slušatelje, ljubitelje njihovih frekvencija da se zajedno razvesele i proslave važan rođendan.

Uz najnovije hitove, evergreene, istrijanske melodije i izvrstan program postala je jedna od od najslušanijih radio postoja u Istri. Rovinj FM koji djeluje u sklopu tvrtke Media FI d.o.o. iz Rovinja s emitiranjem je započeo 10. kolovoza 2015. godine prenoseći slušateljima svih generacija lokalne tradicionalne i kulturne vrijednosti, a posebice dijalekte. No bez vrijednog, stručnog i usklađenog tima novinara i tehničara, ništa od ovoga nebi bilo moguće.

Ove će godine publiku zabavljati Atomsko sklonište i Night Express, a slavlje će imati i humanitarnu notu. Dio prikupljenih sredstava će se ove godine donirati Odjelu za dječju rehabilitaciju rovinjske Specijalne bolnice “Martin Horvat”.

O eventu:

Rovinj FM u petak 12. kolovoza slavi svoj 7. rođendan! Dođite i budite i ove godine dio slavlja!

Lokacija:

  • Ex željeznička stanica / Rovinj-Rovigno

Datumi:

  • 12.08.22

Vrijeme:

  • 20:00

Kontakt:

Stranica:

Prikaži