Prosinačke radosti u Novigradu

Novigrad će tijekom adventa biti mjesto brojnih događanja za sve uzraste. U Centru za manifestacije i kulturu (CMIK) i na Mandraču, uz atraktivno ukrašen Park novigradskih ribara, bit će pregršt razloga za dječje veselje te jednako mnogo razloga za druženje s prijateljima i najbližima uz prigodni glazbeni program i eno-gastronomsku ponudu u adventskim kućicama.

Trodnevni božićni sajam od 16. do 18. prosinca Novigrađanima i gostima grada nudi kazališne predstave, koncerte, izložbeno-prodajni sajam novigradskih kreativaca, popratni program gradskih ustanova i udruga te, najmlađima najvažnije, podjelu poklona Djeda Mraza. U večernjim satima u CMIK-u će nastupiti Mia Dimšić, puhački orkestar Naša sloga Babići te Radojka Šverko i vokalna skupina DiM.

Zadnjeg dana prosinca, Novigrađani i gosti grada već od podneva se mogu početi opraštati od stare godine i veselo iščekivati Novu godinu. Kod Sportske dvorane Novigrad održat će se „Goodbye 2022“, manifestacija na otvorenome, gdje će se posluživati piće i hrana uz glazbu uživo do večernjih sati. Vjerujemo da će biti veselo kao 2019. i ranijih godina.

Na ovom linku možete pronaći bogat raspored projekcija filmova i predstava tijekom cijelog mjeseca prosinca:
novigrad.hr/dogadanja/

Prikaži