Tear it up!

Tear it up!! je prvi rockabilly festival na hrvatskoj obali te jedan od najdugovječnijih i najuspješnijih glazbenih događaja u Medulinu koji svake godine privlači posjetitelje iz cijelog svijeta.

Na ovogodišnjem izdanju festivala koji će se održati od 1. do 5. lipnja nastupat će brojni atraktivni glazbenici, među kojima i slavni Mike Sanchez, jedan od najuzbudljivijih i najkarizmatičnijih izvođača današnjice u svijetu r’n’r i rhythm&blues glazbe.

Mike Sanchez glazbenik je koji u svojoj bogatoj karijeri na koncertima i albumima bilježi gostovanja mnogih velikana, među kojima se ističu Paul McCartney, Jeff Beck, Bill Wyman, Albert Lee, Robert Plant, Imelda May… Od ostalih izvođača tu su i RESTLESS, najpoznatiji britanski neorockabilly bend koji djeluje od početka 80-ih godina prošlog stoljeća, a čini ga trio predvođen vrhunskim gitaristom Markom Harmanom, koji dolaze u originalnoj postavi.

Posebnost festivala je i dolazak američkih oldtimer automobila koji će za vrijeme trajanja festivala biti izloženi u blizini Malina.

Dio festivalskog programa koji se održava na medulinskoj rivi kod Malina, u petak i subotu navečer, 2. i 3. lipnja, besplatan je za sve posjetitelje.

»» Opširnije

www.tearitupfestival.com
FB_Tear it up! festival

Prikaži