Festival kvarnerskog škampa

Vrhunske delicije od kvarnerskog škampa ulovljenog od strane ribara članova Lokalne akcijske grupe u ribarstvu Alba za vas će pripremati lokalni ugostitelji, a na meniju će se naći rižoto sa škampima, palenta u buzari od škampa, domaća tjestenina sa škampima, ali i razne salate od sipe i ostale delicije.

Od prvog izdanja Festival kvarnerskog škampa naglašava važnost izvrsnosti lokalnih namirnica te će tako posjetitelji uz kvarnerske škampe moći kušati vina nagrađenih vinara te pivo lokalne craft pivovare.

Festival kvarnerskog škampa osim morskih poslastica, vrhunskih vina, donosi i glazbene poslastice; TBF Acoustic tour, te Mangroove. Mangroove će zagrijati atmosferu u sastavu Željka Veverec, vokal, Toni Starešinić na klavijaturama, Silvio Bočić na bubnju i Leo Beslać, na čak tri instrumenta, klavijaturama, flauti i bas gitari.

Za kraj, TBF će začiniti Festival kvarnerskog škampa hitovima u akustičnoj verziji koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvijek inovativan način komentiraju društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi.

Prikaži