Plava Laguna Polumaraton

Tradicionalni Plava Laguna Polumaraton održat će se 16. i 17. ožujka 2024. u porečkom Zelena Resortu. Kao i inače, uz polumaraton i 10k utrku tu su dječje utrke Pepi Kids Run i Family Run koji trči cijela obitelj.

Provedite aktivan vikend s obitelji i odsjednite u jednom od hotela Plave Lagune, na predivnim lokacijama u blizini eventa. Uz smještaj u odabranim hotelima Plave Lagune po promotivnoj cijeni, kotizacija za utrku je uključena.

Postavite si izazov i ne propustite Plava Laguna Polumaraton. Uživajte u druženju i trčanju u jednoj od najljepših hrvatskih destinacija.

POLUMARATON

Polumaraton je najizazovnija utrka i podrazumijeva dionicu na predivnoj stazi uz more koja spaja Zelena Resort, Plava Resort i centar Poreča. Ova utrka je savršena prilika za trkače koji žele testirati svoje granice, doživjeti prekrasnu prirodu Istre i osjetiti uzbuđenje trčanja uz more.

10K UTRKA

Trkači kojima je polumaraton prezahtjevan mogu izabrati kraću trasu utrke koja kreće u isto vrijeme i prati jednako atraktivnu dionicu.
Trasa nudi prekrasan pogled na more, zelene krajolike i znamenitosti Poreča, što će zasigurno biti dodatna motivacija tijekom utrke.

FAMILY RUN

Rekreativna utrka humanitarnog karaktera koju trči cijela obitelj potiče timski duh i neizmjerno je zabavna! Staza dužine 4 km prolazi kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. Sudjelovanje u obiteljskoj utrci izvrsna je prilika za poboljšanje kondicije i zdravlja cijele obitelji te odličan način da se provede vrijeme zajedno i poveže s drugim obiteljima koje dijele istu strast prema trčanju i aktivnostima na otvorenom.

PEPI KIDS RUN

Najmlađim trkačima namjenjene su utrke Pepi Kids Run za zabavan ulazak u trkački svijet. Utrke su prilagođene godištima djece, a prati ih tradicionalno najveselija podrška, posjet maskote Pepija, medalje i poklon paketi za sve sudionike. Ovo je prilika da djeca upoznaju nove prijatelje, grade samopouzdanje i zavole trčanje.

>> Za više informacija o otvaranju prijava i novostima o Plava Laguna Polumaratonu 2024, pratite profile utrke na Facebooku i Instagramu.

 
Prikaži