Božićna bajka

Prve ozbiljnije jesenje kiše označile su kraj dugog "babljeg ljeta", ali i okrenule misli ka sljedećem razdoblju topline, veselja i bezbrižnosti kada Labin postaje vesela pozornica blagdanskih zbivanja! 

U Starome gradu očekuju vas koncerti, DJ večeri, dječje predstave i koncerti zborova, klasična glazba, dječje radionice te nezaobilazna gastronomska ponuda kao i lokalna vina, craft piva i druge prigodne blagdanske slastice.  

Ugodna atmosfera i prigodne romantične kulise starog Labina, odjevene u blagdansko ruho, bit će mjesto susreta, veselja i druženja svih željnih dobre zabave!  

Cijeli niz zabavnih, glazbenih i dječjih programa labinske Božićne bajke za posjetitelje je besplatan.  


Program 2023:

U Labin sredinom prosinca stiže jedan od trenutno najtraženijih hrvatskih izvođača zabavne i pop glazbe - grupa Dalmatino! Nakon više od dva desetljeća ovaj trenutno najpopularniji dalmatinski bend nastupit će u Labinu, u petak 15. prosinca 2023. na velikom i spektakularnom besplatnom koncertu povodom otvaranja labinske "Božićne bajke".

Na istoj pozornici na Titovom trgu, u subotu 23. prosinca, dan uoči Badnjaka Labinjanima i gostima zasvirat će jedna od najboljih domaćih pop-rock grupa novije generacije, dubrovački Silente. Oba koncerta su za sve posjetitelje besplatna, kao i cijeli niz predblagdanskih zabavnih, glazbenih, kulturnih i dječjih programa koje "Božićna bajka" dovodi u labinsku starogradsku jezgru.

Kroz dva vikenda, točnije od 15. do 17. i od 22. do 24. prosinca, očekuju vas koncerti spomenutih zvijezda, ali i lokalnih glazbenika, DJ večeri, dječje predstave i koncerti zborova, klasična glazba, dječje radionice i interesantna predavanja, te nezaobilazna gastro ponuda kao i lokalna vina, craft piva i druge prigodne blagdanske slastice.

Ugodna atmosfera i prigodne romantične kulise starog Labina, odjevene u blagdansko ruho, bit će, kroz ova dva predbožićna vikenda, mjesto susreta, veselja i druženja svih željnih dobre zabave, a veliki Dalmatino i sjajni Silente svakako su jamac da će je biti u izobilju!

15.12. Koncert grupe Dalamatino
23.12. Koncert grupe Silente

O eventu:

Advent u Labinu

Lokacija:

  • Labin

Datumi:

  • 15.12. - 17.12.23

Kontakt:

  • TZ Labin-Rabac

Stranica:

Prikaži