Weekend Food Festival

Jedinstveni edukativno-hedonistički događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina, ulja i kave. Weekend Food Festival diskutira o svjetskim trendovima, potiče na razmjenu iskustava, educira i teži ka izvrsnosti u svakom segmentu.

Najoriginalniji i najatraktivniji festival ove vrste u Hrvatskoj svoja će vrata otvoriti u živopisnom Rovinju. U samom srcu grada, u prostoru Stare tvornice duhana u trajanju od četiri dana, okupit će se najbolji od najboljih, oni najznačajniji sa svjetske i regionalne kulinarske i enogastro scene što ovaj događaj zasigurno čini najznačajnijim i najekskluzivnijim na ovim prostorima pa i šire.

Zvučna imena iz Hrvatske i svijeta podijelit će svoja znanja, iskustva, strast i entuzijazam s kolegama profesionalcima, ugostiteljima, vinarima, enolozima, maslinarima, enogastro stručnjacima, foodijima i svim gastrofilima željnih novih otkrića i saznanja. Brojni paneli, masterclassovi te popratni događaji prilika su osim za osobni i profesionalni razvoj i za razmjenu ideja i otvaranje nekih novih vidika i poslovnih prilika. Gala večere, izvrsna vina, hrana i glazba spoj su koji garantira da će Weekend Food Festival biti mjesto dobrih, pozitivnih i nadahnjujućih doživljaja i vibracija.

Jedinstvena je to prilika za sve ljubitelje gastronomije da na jednom mjestu kušaju najbolje svjetske kuhinje kao i hrvatske proizvode i vina.

Prikaži