American Music Abroad

Organizacija američkih akademskih glazbenika koja već 40 godina oduševljava publiku diljem svijeta. Na svojim turnejama posjetili su najveće gradove Europe, nastupali u najpoznatijim koncertnim dvoranama svijeta. Kao zahvalu domaćinu održat će besplatne koncertne nastupe.
Riječ je o učenicima i studentima glazbe iz nekoliko desetaka glazbenih škola iz saveznih država SAD-a, a organizirani su u nekoliko sastava. Simfonijski ansambl će u 90 minuta koncertnog programa izvesti djela kako klasičnih autora, tako i djela s pozornica slavnog Broadwaya. Osim toga, na repertoaru su djela američkih folk autora i naravno suvremenih američkih autora klasične glazbe.
Organizacija je nastupajući proputovala cijeli svijet, osobito Europu, a kritičari su njihove nastupe uvijek hvalili kao nadahnute izvedbe, čistog zvuka, pune predanosti tehničkoj i ekspresivnoj preciznosti muziciranja. Očito nadareni, puni entuzijazma za glazbu koju stvaraju i izvode, članovi American music abroad i organizatora Adriatic Destination Management Company pozivaju vas da im se pridružite i uključite u glazbenu avanuturu.

O eventu:

Empire tour

Lokacija:

  • Trg Riviera / Rovinj-Rovigno

Datumi:

  • 17.07.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

  • Adriatic DMC d.o.o.

Stranica:

Prikaži