Febra

Turistička zajednica grada Vodnjana i ove godine nastavlja s koncertima u jedinstvenom Parku kažuna. Prvi koncert očekuje vas 15. lipnja, s početkom u 21:00 sat, kada će Park kažuna biti domaćin besplatnog koncerta grupe Febra na jednoj od najpitoresknijih lokacija u Istri.

Grupa Febra, osnovana je 2013. godine, iza sebe ima mnoge nastupe na raznim manifestacijama i brojnim pozornicama. Nastupali su diljem Istre, Hrvatske i u inozemstvu te rasplesali mnogobrojnu publiku. Njihov repertoar uglavnom čine obrade pjesama stranih izvođača iz 50-ih i 60-ih godina, kao i suvremenih pjesama. Sve izvedbe su u pop, jazz, soul i blues maniri, s prizvukom rockabillyja, namijenjene stranoj i domaćoj publici svih generacija. Članovi grupe su Tena Bevčar (vokal), Leo Urbas (električna gitara i vokal), Goran Leka (bubnjevi i vokal), Predrag Stojčević (kontrabas i vokal) i Ivan Šugar (saksofon).

Park kažuna biti će jedinstvena kulisa ovog koncerta i nezaboravan ambijent za sve ljubitelje glazbe i prirode te nudi jedinstvenu priliku za uživanje u glazbi pod zvjezdanim nebom, okružen kažunima koji svjedoče o bogatoj povijesti i tradiciji ovoga kraja. 

Prikaži