Taste&Town » otkazano

Otkrijte čarobne okuse Novigrada na jedinstvenom gastro putovanju TASTE & TOWN! Ovo je jedinstvena prilika da isprobate vrhunske istarske specijalitete na jednom mjestu te savršena kombinacija kulturnog i gastronomskog turizma.

Za sve ljubitelje istarskih specijaliteta i kvalitetnih vina, Novigrad priprema poseban proljetni doživljaj koji će zadovoljiti svačija nepca. 23. svibnja održat će se nova eno-gastronomska manifestacija TASTE & TOWN - jedinstvena šetnja kroz šarmantne ulice Novigrada koja vas vodi na kulinarsko putovanje koje nećete zaboraviti.

Događaj započinje organiziranim okupljanjem u centru grada, gdje će vas dočekati naši vodiči koji će vas uputiti u avanturu kroz 9 odabranih ugostiteljskih objekata. Svaki od njih predstavit će se jedinstvenim zalogajem koji oslikava bogatstvo i raznolikost istarske kuhinje, od svježih morskih delicija do tradicionalnih jela s kopna. Na svakom punktu očekuje vas i degustacija vina sjeverozapadne Istre, koja će se savršeno slagati s ponuđenim jelima. Uz izvrsnu hranu i vino, vaša gurmanska šetnja bit će obogaćena i glazbom. Očekuje vas ležerna atmosfera s glazbenim nastupima koji će se održavati na odabranim lokacijama. Događaj završava u šarmantnoj luci Mandrač, koja je simbol dugogodišnje ribarske i gourmet tradicije Novigrada.

Kupite kotizacije čim prije jer je broj mjesta ograničen! Na ovom linku saznajte sve detalje o događaju te odaberite termin grupe s kojom ćete uživati u obilasku punktova.

Ovaj gastronomski izlet nije samo prilika za uživanje u vrhunskim okusima, već i savršen način za otkrivanje povijesti i kulture Novigrada.

Lokacija:

  • Centar grada i bliža okolica / Novigrad-Cittanova

Datumi:

  • 23.05.24

Kontakt:

  • TZ Novigrad

Stranica:

Prikaži