Sam(a) svoj majstor

Radiona Re-Geppetto u gostima u Općini Marčana!
Imate kvar u apartmanu usred sezone: došlo je do kratkog spoja, zaštopao se sifon, pušta voda, a nemoguće je doći do majstora? Budi sam(a) svoj majstor - sudjelujte na besplatnoj edukativno-praktičnoj radionici svladavanja osnovnih popravaka u kućanstvu i nauči kako koristiti osnovni alat, što učiniti ako dođe do kratkog spoja ili ako treba zatvoriti ventil za vodu, odštopati sifon, izbušiti ili zakrpati rupu u zidu...

Ova radionica prvenstveno je namijenjena malim iznajmljivačima s područja Općine Marčana s ciljem osnaživanja u osnovnim vještinama popravljanja. Popravljanjem i pravilnim održavanjem uređaja produžujemo životni vijek proizvoda i smanjujemo stvaranje glomaznog i elektroničkog otpada.

Radionica će se održati u prostoru Mjesnog doma u Orbanićima, a vodit će je majstor i voditelj Radione Re-Geppetto Marko Grbac Knapić koji će iz vlastitog iskustva prenijeti osnovno znanje kao i praktične trikove. Radionica uključuje teorijski i praktični dio.

Broj mjesta na radionici je ograničen, prijava je obavezna (email/tel) najkasnije do 9. svibnja do 10 sati.
Prednost pri prijavi imaju mali iznajmljivači s područja Općine Marčana.

Radionica je dio serije edukativnih radionica namijenjenih svim građanima, s ciljem osvještavanja o važnosti pravilnog odvajanja otpada i upoznavanja s mogućnošću ponovne upotrebe različitih materijala koju provode komunalno poduzeće Pula Herculanea d.o.o. u partnerstvu s udrugom Zelena Istra.

O eventu:

Radionica Re-Geppetto

Lokacija:

  • Orbanići (Marčana)

Datumi:

  • 10.05.24

Vrijeme:

  • 18:00 - 19:30

Kontakt:

Prikaži