Prvosvibanjski piknik

Lokacija:

  • Karpinjan (Novigrad-Cittanova)

Datumi:

  • 01.05.20

Vrijeme:

  • 10:00

Kontakt:

  • Grad Novigrad, TZ Novigrad

O eventu:

Obilježavanje Dana rada uz zabavni program


Na prostranoj zelenoj livadi, u hladu borovog šumarka, tik uz more, cjelodnevnim druženjem u prirodi, uz različite sportsko-rekreativne, gastronomske i glazbeno-animacijske sadržaje, novigradski domaćini i njihovi dragi gosti i ove će godine uživati na Pikniku u Karpinjanu.

Program će započeti u jutarnjim satima, rekreativnom šetnjom i vožnjom biciklima, rolama, romobilima…, dijelom uz obalnu šetnicu, a potom pješačkom i bike stazom, od mjesta održavanja piknika, u Karpinjanu, do nekoliko kilometara udaljene Dajle. Za sve sudionike ovog rekreativnog bike&walk-a organizatori su pripremili ručak po povratku na cilj u Karpinjanu.

Oni malo ambiciozniji biciklisti moći će sudjelovati u MTB Mini Maratonu, u organizaciji Biciklističkog kluba Novigrad.

Sve posjetitelje Piknika očekuje prigodna gastro-ponuda po simboličnim cijenama, a bit će tu i originalna ponuda – rent-a-grill! Dočekat će vas naime očišćeni i zagrijani, potpuno spremni roštilji, koje ćete moći iznajmiti onoliko vremena koliko vam je potrebno da se ispeku namirnice koje ste sa sobom donijeli.

Moći ćete potom sudjelovati u nekom od sportsko-rekreativnih sadržaja, zabaviti se uz laganu glazbenu animaciju, ili tek opustiti se i uživati u druženju u prirodi...Prikaži