Partneri

Mastercard

Mastercard je Turističkoj zajednici Istarske županije ponovno jedan od strateških partnera u organizaciji spektakularnih događaja

»»» Mastercard nagradna igra Osvojite VIP obiteljski doživljaj s teniskim zvijezdama završila je 24.07.2022!
Dobitnica na nagradnoj igri je Ksenija Matošović iz Zagreba.
27.07.2022. 

 

U okviru suradnje, a zahvaljući Mastercardovoj podršci organizaciji turnira Legends Team Cup, korisnici Mastercard® kartica imaju priliku uključiti se u vrijednu nagradnu igru na iskustvenoj platformi Priceless.com i osvojiti uzbudljiv obiteljski doživljaj na turniru uz druženje s najvećim teniskim zvijezdama!


ŠTO NAGRADNO ISKUSTVO UKLJUČUJE?

• Mjesta u VIP boxu za do četiri osobe turniru 1., 2. i 3.8. - za dvije odrasle osobe i dvoje djece
• VIP tretman tijekom sva tri dana turnira - uključeni hrana i piće i ekskluzivna mjesta
• Tri noćenja u hotelu s četiri zvjezdice u Puli u dvije dvokrevetne sobe
• Upoznavanje s nekim od najpoznatijih imena - nagrađene vodimo kroz dio namijenjen samo za igrače gdje će doživjeti atmosferu "iza kulisa" prije meča uz organizirani susret s tenisačima za razgovor i slikanje
• Pristup VIP zoni najbližoj terenu gdje se odvija natjecanje s igračima i odabranom publikom


KAKO SE PRIJAVITI NA NAGRADNU IGRU?

Ukoliko već niste registrirani korisnik Priceless.com platforme, registrirajte se na platformu svojom Mastercard karticom i uključite se na nagradnu igru na poveznici.


DO KAD SU OTVORENE PRIJAVE, A KAD JE PROGLAŠENJE DOBITNIKA?

Prijave su otvorene do 24. srpnja 2022. godine, do ponoći, a dobitnike objavljujemo 27. srpnja na službenim komunikacijskim kanalima Mastercarda u Hrvatskoj.


Nagradna igra dio je programa Priceless.com koji nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe - bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

Pravila nagradne igre preuzmite ovdje.

 


IRTA

Arena HG

TZ Grada Pule

Grad Pula-Città di Pola

Top Spin

Wall Street Luxury Europe

TOP 12 Group

Croatia.hr

Istarska županija

Prikaži