Istra nije samo destinacija; to je mjesto koje će oživiti sva vaša osjetila. Bilo da ste ljubitelj dobre hrane i vina, entuzijastični oko boravka u prirodi, avanturisti u potrazi za adrenalinom ili jednostavno samo želite uživati na suncu, Istra ima nešto za svakog od vas. Od ukusne lokalne kuhinje do prekrasnih pejzaža i zanimljivih kulturnih doživljaja, Istra ima mnogo toga za ponuditi tijekom cijele godine.

U suradnji s Mastercardom, nudimo vam ekskluzivan pristup najboljem od Istre, omogućavajući vam da sami kreirate svoj savršeni odmor. Uživajte u jedinstvenim iskustvima, izuzetnim pogodnostima ili mirnim trenucima na suncu. Svijet je pun mogućnosti kada iskoristite pogodnosti koje vam pruža vaša Mastercard® kartica.

Započnite svoju istarsku avanturu već danas!

Hertz: 10% popust

Booking.com: popust do 10%

Road.Travel: 50% popusta

Krenite na nezaboravno kulinarsko putovanje kroz Istru, gdje ćete pronaći raznolikost gastronomskih specijaliteta. Kušajte lokalna maslinova ulja i vina te uživajte u jelima obogaćenima tartufima ili svježim morskim plodovima. Istražite širok raspon gurmanskih delicija ove regije, koje vam jamče izvanredno iskustvo za sva osjetila.

Ako volite ići na aktivan odmor i žudite za jedinstvenim iskustvima u prirodi, imamo posebne ponude samo za vas. Otkrijte prekrasan krajolik Istre dok se bavite uzbudljivim aktivnostima koje u vama oživljavaju pravog avanturista.