Privatnost i zaštita podataka

Osobni podaci posjetitelja i pružatelja usluga na našim stranicama

Turistička zajednica Istarske županije poštuje privatnost svojih posjetitelja. Svi osobni podaci i e-mailovi prikupljeni putem kontaktnih ili rezervacijskih obrazaca smatraju se povjerljivom informacijom i poslovnom tajnom te se kao takvi ne mogu ustupiti trećim licima.

Na ovaj način prikupljeni podaci služe isključivo radi: - što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit - osiguranja pružanja tražene usluge - ulaska u naš sustav nagradnih igara - promocije naših usluga - interne statističke obrade podataka;

Turistička zajednica Istarske županije odgovorno jamči da će isti podaci biti korišteni samo u tu svrhu.

Podaci dobiveni upisom na našu listu za primanje Newslettera koriste se isključivo za navedenu svrhu. 

Vrijeme trajanja zaštite privatnosti

Zaštita privatnosti Vaših podataka postoji trajno. U svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste.

Sadržaj zaštite privatnosti

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Turistička zajednica Istarske županije strogo se pridržava načela 'no spam'. Za slanje specijalnih ponuda i akcija potrebno je Vaše posebno dopuštenje. Turistička zajednica Istarske županije ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku nastale zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete javiti ukoliko ste promjenili svoju e-mail adresu ili neki drugi podatak na temelju kojeg Vas kontaktiramo. Do tog trenutka u navedene se svrhe koriste Vaši trenutni podaci.

Vaša suglasnost

Ispunjavanjem obrazaca na stranicama www.istra.hr jamčite da su informacije koje ste pružili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše politike privatnosti.

Transparentnost

U slučaju izmjena naše politike privatnosti, sve promjene bit će objavljene na ovim stranicama. Navedene promjene će vrijediti i u našem međusobnom odnosu kao da su postojale prije Vašeg ulaska na mailing listu, ukoliko su u skladu s pozitivnim hrvatskim propisima i ukoliko Vas ne zakidaju u nekim stečenim pravima.

Email

Korištenje kolačića

Anonimno mjerimo Vaše korištenje web stranica kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo.

Neki kolačići na ovoj stranici su nužni i ne mogu se onemogućiti.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

 • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

 • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

 • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

 • Best Wine Regions for Winter and Spring Travel 2014

 • Best Beach Holiday Destination 2013

 • Istria Top Summer Food Destination 2013

Istra i u 2015. nastavlja s renomeom jedne od vrhunskih svjetskih destinacija nakon što je dobila niz priznanja od strane vodećih turističkih vodiča poput Lonely Planeta i National Geographic Travelera. Istarski poluotok je i dalje hvaljen od strane najpoznatijih turističkih vodiča i novinara.

Call CenterInformacije i rezervacije

+385 52 880088

 • Brošure
 • Newsletter
 • Booking

  Booking

Booking