Priopćenja

Proljetni vodič kroz Istru

Zeleni pupoljci, miris poljskog cvijeća, cvrkut ptica... priroda se budi i savršeni je trenutak za otkrivanje novih doživljaja diljem Istarskog poluotoka. Djelić ideja pronaći ćete u novom izdanju vodiča EnjoyIstra, uz vedute istarskih gradova i krajolika, pokoji tips&tricks što posjetiti te mnoštvo zanimljivih priča iz svakog kutka Istre.

Nit vodilja proljetnog broja ove popularne četverojezične brošure su kampanili, a uz atraktivnu baštinu, kako onu povijesnu tako i gastronomsku, EnjoyIstra predstavlja i eno-gastronomska mjesta koja vrijedi posjetiti i to prema izboru priznatih svjetskih vodiča na čijim je stranicama Istra redoviti gost.

Vjerujemo da će dodatna preporuka zanimljivih outdoor aktivnosti potaknuti i one malo manje aktivne da krenu zelenim putevima s jedne na drugu stranu našeg poluotoka, a uz širom otvorena vrata brojnih istarskih atrakcija, u narednim vas mjesecima u Istri očekuje i iznimna paleta događanja.

Trčite ili biciklirajte, penjite se ili borite s gladijatorima, kuhajte ili kušajte... i jednostavno - uživajte u Istri!

 

Prelistajte novi broj:
www.enjoyistra.com

Prikaži