ISTRA INFO COVID-19 X  

Priopćenja

Otvorena je nova rovinjska ACI marina

U petak, 26.4.2019, svečano je otvorena nova ACI-jeva marina u Rovinju, jedina u sustavu s kategorizacijom Pet sidara. Otvorenju je prisustvovala delegacija hrvatske Vlade prevođena premijerom Andrejom Plenkovićem kojemu je pripala čast da službeno otvori marinu te visoki dužnosnici, predstavnici lokalne uprave i samouprave, gospodarstvenici i brojni drugi gosti.

Rekonstruirana marina raspolaže sa 196 vezova na kojima će se privezivati brodovi i jahte duge i do 100 metara. Marinu čine dva lučka bazena, jedan za plovila u tranzitu, a drugi za plovila na godišnjem vezu, vrhunska razina usluge te bogati sadržaji koji na 1400 m2 pružaju niz funkcionalnih servisa koji zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih nautičara. Najmodernija nautička luka izgrađena po najvišim standardima je najveća ACI-jeva investicija u povijesti s ulaganjem većim od 150 milijuna kuna.

Spoj ACI marine i Grand Park Hotela Rovinj kroz šetnicu koja nudi ugostiteljske objekte, restorane i barove, wellness, razne trgovine i brand stores svjetski poznatih marki, predstavništva renomiranih prodajnih zastupnika luksuznih jahti, čarter agencije, servisni centar za plovila, itd., stvara dodatnu ukupnu vrijednost za destinaciju i potvrđuje da je Rovinj simbol izvrsnosti u nautičkom turizmu Hrvatske.

 

Turistička zajednica Rovinj

Prikaži