Statistika turističkih zajednica

Zimovanje u vrsarskom kampu Porto Sole

Ove godine Maistrin kamp Porto Sole u Vrsaru postaje jedan od rijetkih kampova u Istri koji će svojim gostima omogućiti boravak u prirodi tijekom čitave godine...

Kamp Porto Sole već je godinama poznato odredište za sve ljubitelje netaknute prirode, blage klime i čistog mora. Gastronomske i kulturne manifestacije, umreženost s biciklističkim stazama, blizina vinskih cesta i cesta maslinovog ulja te brojne aktivnosti u sklopu kampa omogućit će gostima zanimljiv i aktivan odmor u kampu i u zimskim mjesecima. Za nekoliko minuta laganom šetnjom stiže se do lijepe starogradske jezgre koja daje poseban mediteranski ugođaj.

Gosti koji će u kampu boraviti tijekom zime, moći će u obližnjem Maistrinom hotelu Pineta koristiti uslugu doručka i večere, razne animacijske aktivnosti i, prema raspoloživosti, saune, bazen i fitness u wellness centru hotela. Gosti kampa imaju jednu gratis masažu te gratis Wi-Fi internet u hotelu.

U uvali Porto sole, zaštićenoj od vjetra, zimi je na raspolaganju 221 parcela s priključkom na struju i vodu te grijani sanitarni čvor. Osim što je izvrsna lokacija za odmor u prirodi, Porto Sole je atraktivan i za one željne aktivnog odmora.

Dodatna ponuda za goste kampa tijekom zime:
- bogata ponuda toplih napitaka u baru u kampu
- biciklističke ture i nordic walking
- škola tenisa na upit te sparing partner za tenis na upit
- stolni tenis
- izleti i transferi po Istri
- izleti po Vrsaru - obilazak vidikovaca, ulice Casanova, parka skulptura Dušana Džamonje, sakralnih objekata, itd.
- održavanje raznih radionica i aktivnosti (škola kuhanja na upit, zumba, pilates, aquaerobic na bazenu hotela Pineta)
- individualan posjet zanimljivim manifestacijama u Vrsaru i okolici - izložbe fotografija, Martinje u Vrsaru, žive jaslice u Lovreču, kuća Djeda Mraza u Kašteliru, dani tartufa u Livadama, gastronomske manifestacije u zapadnoj Istri, koncerti klasične glazbe i zbora Mendula u hotelu Pineta i crkvi Sv. Marije
- živa glazba u hotelu Pineta

Cijena pansionskih usluga u hotelu Pineta:
- doručak 35 kn (s PDV-om) po osobi na dan
- večera 75 kn (s PDV-om) po osobi na dan
- doručak + večera 95 kn (s PDV-om) po osobi na dan

Više o kampu Porto Sole:
www.campingrovinjvrsar.com/hr/Kampovi/Porto_Sole_Vrsar

Maistra d.d. Rovinj-Vrsar

Prikaži