Doživite Poreč

Pet friendly: Poreč za vaš vau odmor

Planirate odmor u Poreču s kućnim ljubimcem, a niste sigurni gdje odsjesti, u koje restorane i barove smijete ući sa svojim četveronožnim prijateljem i na kojim se plažama možete kupati s njim?

Šapa gore za smještaj u Poreču
Bilo da putujete s psom, mačkom ili hrčkom u Poreču ćete pronaći brojne hotele i apartmane te kampove u kojima su dobrodošli. Mnogi od njih kućnim ljubimcima nude i posebne pogodnosti poput kućice i posudice za vodu, a većina se nalazi u blizini mora ili prostranih livada kao stvorenih za bezbrižno njuškanje i trčkaranje. Osim u brojim smještajnim objektima, vaši su ljubimci rado viđeni gosti u čak 99% porečkih restorana, barova i trgovina. U slučaju da ipak ne mogu s vama u neki od njih, na ulazu im je najčešće osigurano odgovarajuće mjesto gdje vas mogu na uzici pričekati dok obavljate kupnju.

Pet friendly plaže
Vjerovali ili ne, Poreč ima čak 12 plaža za pse na kojima će vaš ljubimac uživati u potpunoj slobodi, a većina njih smještena je u neposrednoj blizini pet friendly hotela, kampova i apartmana. Poreč je osobito prikladan za boravak s ljubimcima i zbog mnoštva zelenih površina i šetnica koje će vama i vašem ljubimcu omogućiti sjajnu rekreaciju. Za one napredne, u Lanterna Premium Camping Resortu nudi se i posebno vježbalište za pse.

Vrhunski veterinarski centri
U slučaju da zatrebate posebnu brigu za vašeg malog prijatelja, na raspolaganju su vam dvije veterinarske ambulante te veterinarska bolnica, jedina u čitavoj Istri. Osim sveobuhvatne usluge liječenja, cijepljenja te hitnih kirurških i ostalih intervencija, veterinarska bolnica nudi i uslugu hotela za pse poželite li otputovati na izlet bez ljubimca i ostaviti ga u sigurnim rukama. U sklopu veterinarskih objekata u Poreču pronaći ćete trgovine hrane i opreme za kućne ljubimce te specijalizirane ljekarne, a njihovo stručno osoblje pružit će vam potrebne savjete i preporuke u slučaju da imate bilo kakve nedoumice. No, to nije sve! Za uistinu poseban odmor svojem ljubimcu u Poreču možete priuštiti čak wellness i uljepšavanje! I on je na zasluženom odmoru, zar ne?

Prikaži