Sea Star Festival

Lokacija:

  • Stella Maris / Umag-Umago

Datumi:

  • 23.05. - 26.05.24

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

6. glazbeni festival


Umag se priprema za još jedno izdanje Sea Star Festivala o čijoj sjajnoj atmosferi u superlativima govore i publika i izvođači. Dosadašnja izdanja, koja su mu zasluženo priskrbila dvije nominacije za najbolji europski festival, od starta su premašila očekivanja i privukla horde posjetitelja u magičnu lagunu Stella Maris u Umagu.

Bit će to još jedan festival za pamćenje...

23/05 Welcome Day 

24-25/05 Festival Days

26/05 After Party


[Vijesti, 12/2023]
Fanovi Sea Stara iz više od 20 zemalja svijeta u prva 24 sata prodaje ugrabili su više od 3000 ulaznica za nadolazeće šesto izdanje festivala!
Zbog zahvalnosti koju Sea Star publika pokazuje umaškom festivalu organizatori iz EXIT tima odlučili su i da novi, upravo pušten kontingent, ponude s velikim popustom od čak 40% u odnosu na finalnu cijenu.

Nove festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sustavu Entrio. 

Uskoro stižu i prva imena, ali i velika blagdanska akcija u kojoj se uz kupljenu ulaznicu za EXIT može dobiti i ona za Sea Star, pa se s pravom može očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre, s jednog od prvih velikih open-air događaja pokrenuti ljetnu turističku i festivalsku sezonu u Hrvatskoj i šire.

 

 



Prikaži