Biciklizam

Biciklizam: Vrsar/Funtana

Zapadna obala Istre je područje savršeno za sve koji žele uživati u laganim i ležernim vožnjama te se tako rekreirati i provoditi odmor u netaknutoj prirodi. S 5 uređenih i kraćih staza ovaj dio Istre, s gradićima Vrsar i Funtana, pogodan je za vožnje po ravnoj podlozi, tako da rekreativci mogu uživati u prekrasnim krajolicima i vijugavim stazama priobaljem.

Posebno je ugodna vožnja stoljetnom šumom Kontijom čija će vas netaknuta vegetacija oduševiti dok posebnu atrakciju pruža predivan pogled na Limski kanal.

Posebno osmišljene te prilagođene potrebama obitelji i djece, kao i manje iskusnim biciklistima, jesu 3 staze koje imaju oznaku Family&Recreation. One su lagane i sigurne, a izbjegavaju prometnice koliko je god to moguće, nemaju strmih uspona i spustova, kružne su te kreću i završavaju ispred kampova, turističkih naselja ili hotela.
Najduža staza je duga 22 km i nazvana je Casanovina staza. Slavni se Casanova dvaput vraćao u Vrsar: da li zbog opojnog crnog vina, mediteranske romantike ili možda kakve lijepe žene?

Nakon sportskih aktivnosti i uživanja u predivnim krajolicima potražite smještaj u specijaliziranom bike-hotelu i turističkim naseljima koji omogućuju sadržaje koji zadovoljavaju potrebe profesionalnih i rekreativnih biciklista.  

» Više informacija možete pronaći u brošurama
» Popis svih staza u regiji
» Smještaj i usluge

Biciklizam: Vrsar/Funtana
Biciklizam: Vrsar/Funtana
Biciklizam: Vrsar/Funtana
Biciklizam: Vrsar/Funtana
Biciklizam: Vrsar/Funtana
Prikaži