Kultura

Otkrijte atraktivna karnevalska događanja u Istri

U vrijeme karnevala svatko može postati ono što zaželi, od atraktivne princeze, strašnog lava, zabavnog klauna, neobičnog svemirca do celebritya iz prošlosti ili sadašnjosti... Vjerujemo da ideja za najzabavniji mjesec u godini ne nedostaje.

karnevalPosjetite Istru za vrijeme karnevalskih događanja i proveselite se u odličnom društvu! Zabave, plesa, smijeha i veselja, odlične glazbe i maštovitih kostima neće nedostajati, a tek slastica i šarenih korijandola...

Peto godišnje doba u Labinu
U Labinu već tradicionalno na blagdan sv. Antona započinje takozvano peto, najluđe godišnje doba u godini. Tada maškare preuzimaju vodstvo i preuzimaju ključeve grada!
Sve do spaljivanja Pusta za vas su organizirane mnogobrojne seoske karnevalske fešte u okolici Labina kao i glavna karnevalska povorka za odrasle i djecu. Zašto ne biste ove godine sudjelovali baš na karnevalu u Labinu?

karneval pula
Maškarana povorka u tritisućljetnom gradu
Povorka veselih maškaranih grupa koja prolazi pored pulskog amfiteatra nešto je nezaboravno.

Mnoge karnevalske grupe šeću u povorci gradom uveseljavajući sve prisutne glazbom, pjesmom, šarenim kostimima i maštovitim vozilima.
Karnevalsku povorku predvodit će Puhački orkestar Grada Pule i Pulske mažoretkinje.

buzet karneval
Karneval na sjeveru Istre
Buzetski je karneval najmasovnije karnevalsko događanje sjeverne Istre. Pusna događanja i karnevalske ludorije motiv su dolaska i sudjelovanja mnogih maskiranih grupa na ovome karnevalu.

Više od tisuću sudionika svake godine sudjeluje na ovome događaju.
Još uvijek stignete pripremiti alegorijska kola i kostime s kojima ćete sudjelovati u ovoj nezaboravnoj veseloj povorci!

Prikaži