Biciklizam

Biciklizam: Poreč


Na području Poreča i njegove okolice, od Tara i Vabrige do mjesta u zelenoj Istri Kaštelir-Labinci, Višnjana i Vižinade, doživjet ćete sjaj minulih vremena kao i netaknutu prirodu zapadne obale Istre.

Poreč će vam omogućiti da, osim otkrivanja njegovih dragulja, doznate zašto Istru zovu "Terra Magica" (čarobna zemlja). Upoznajte mediteranski krajolik i kulturno bogatstvo Istre koje će vas sigurno očarati. Mozaici u Eufrazijevoj bazilici, čiji je kompleks od 1997. na Unesco-vom popisu zaštićene svjetske kulturne baštine, zabljesnut će vas svojom ljepotom. Biciklističke staze će vas kroz vinograde i maslinike dovesti do nezaboravnih trenutaka a prava poslastica za najspremnije je vožnja po trasi 15. Etape 87. Gira d’Italia koja kreće iz Poreča.

Brojne su biciklističke manifestacije koje se organiziraju svake godine i koje potvrđuju da je Poreč omiljena lokacija za pripreme vrhunskih sportaša i rekreativaca. Zbog vrhunskih klimatskih uvjeta te 10 biciklističkih staza ukupne dužine oko 250 km, Poreč je idealna destinacija za profesionalne bicikliste na pripremama, kao i za rekreativce koji će uživati u prirodi.

Potražite smještaj u bike-hotelima na ovom području i sigurno ćete biti zadovoljni visokom uslugom i standardima. Odličan izbor sportske prehrane, wellnessa, kao i radionice za popravke bicikala učinit će vaš boravak u Istri nezaboravnim iskustvom.

» Više informacija možete pronaći u brošurama
» Popis svih staza u regiji
» Smještaj i usluge

E-bike punionice

Biciklizam: Središnja Istra

Biciklizam: Labin/Rabac

Biciklizam: Rovinj

Biciklizam: Pula/Medulin

Prikaži