Ronjenje

Ronilački centri: Diving centre Shark


Zaronite na brojne interesantne ronilačke pozicije kao što su potopljeni brodovi, stijene, tuneli i zidovi ili odite na polu i cjelodnevne ronilačke izlete i ekspedicije brodom uz iskusne ronilačke vodiče.

Možete iznajmiti kompletnu ronilačku opremu za rekreativno i tehničko ronjenje, te kupiti i servisirati ronilačku opremu.

Ronilački centar Shark opremljen je kompresorskom stanicom za punjenje zraka, kisika, NITROX-a, TRIMIX-a, i argona. Ronilački centar posjeduje dva broda od 12m, opremljena liftom za dizanje ronioca iz mora, prilagođeno za tehničke ronioce i ronioce sa invaliditetom.

Bilo da ste tek slučajni prolaznik zaintrigiran ponudom, koji želi saznati nešto više o ronjenju i doznati kakav bi to osjećaj bio zaroniti, okružiti se vodom i zaboraviti na tren da disati možemo isključivo na površini, ili ste pak iskusni ronioc koji čezne za otkrivanjem novih brodskih olupina, tunela, zidova, ronilački centar Shark će vas upoznati s ronjenjem i povesti do nezaboravnih trenutaka ispod mora!

 

Lokacija:
Medulin

Otvoreno:
tijekom cijele godine uz prethodnu najavu

Ponuda:
Tečajevi ronjenja ENG / DEU / ITA / FRA
Punjenje boca nitrox-om, trimix-om, kisikom, argonom i zrakom
Diving shop & service
Brod i katamaran s liftom, prilagođen za ronioce invalide

Brodske olupine na koje rone (AC Medulin): Romagna [5], Giuseppe Dezza [6], Maona [7], Marija [8], Baron Gautsch [9], Hans Schmidt [10], U-Boot [11], Varese [13], John Gilmore [14], Josephine [15], Draga [16], Flamingo [17], Luana [18], Cesare Rossarol [20], Argo [21], Lina [22], Vis [23], Admiralsschiff Vis [24], Medusa, Eridania, Kalliopi, MTB 655, Partizan, TA 36, Tübingen

 

Diving centre Shark
AC Medulin, HR-52203 Medulin
M: +385 98 366 110, info@diving-shark.hr, www.diving-shark.hr
Facebook: Diving Center Shark Croatia

Ronilački centri: Diving centre Starfish

Ronilački centri: MZ Diving Centre

Labin/Rabac

Ronilački klub Meduza

Pula

Ronilački centri: Orca diving center

Pula

Ronilački centri: Diving Pula

Pula
Prikaži