Sunce i more

Top 5 istarskih zalazaka sunca

Otkrijte najromantičnije zalaske sunca na srcolikom poluotoku. Zajedničko promatranje vatrenog zalaska nadahnut će vas da noć ispunite strastima.

Romantika je u Istri način života, a trenutak susreta dana i noći važan je svim zaljubljenim Istranima.
S voljenom osobom krenite na izlet u jedno od mjesta koje smo odabrali za vas i tamo zajedno uživajte u šarenilu koje sunce priredi prije nego potone iza horizonta.

lungomare porec zalazakOprtalj
Jedan od najslikovitijih gradića sjeverne Istre kao da čitav stremi k nebu - njegov zvonik diže se u visine, kao i uspravni čempresi u podnožju grada.

Podignite i vi pogled k nebu i zagrljeni promatrajte igru boja nad Istrom. Kad padne noć, zaputite se do neke od obližnjih konoba i dopustite da okusi tartufa probude strast u vama.

Lungomare Poreč
Dok sunce polako tone u more, prošetajte dugom stazom koja spaja Poreč i Funtanu. Neka vam morski zrak razbistri um i nadahne vas za noć punu užitaka.
Više o istarskim šetnicama uz more saznajte u našem članku.

Rovinj
Za sve one željne romantike zalazak sunca u Rovinju je zaista pravi doživljaj. Bez obzira je li se nebom miješaju čisto zlatno, crvene, narančaste i roza boje ili je pak sunce u zalasku djelomično sakriveno oblacima biti će to večer za pamćenje.
U predvečerje je moguće sa gradske rive organizirano, brodom, krenuti na neki od rovinjskih otoka i uživati u zalasku sunca i smiraju dana.

rovinjSveta stijena Veruda, Pula 
Na poluotoku Verudela u blizini Pule nalazi se jedan od najromantičnijih vidikovaca Istre. Na njemu se nalazi zid crkvice srušene u oluji. Zid je obnovljen za potrebe snimanja filma i sada služi kao pozadina za vrhunske romantične selfieje u smiraj dana.
Doživite zalazak sunca na Svetoj stijeni i napravite fotografiju za pamćenje!

Grimalda
Mjestašce stisnutih kućica, poznato po vrhunskim vinima, pružit će vam zalazak sunca u zelenom srcu Istre. Promatrajte kako zelenilo prirode polako tamni, dok nebo plamti žarkim bojama zalaska sunca.

Prikaži