Nautički turizam

Vaša sigurna luka: Istra


Na svjetskoj nautičkoj karti Hrvatska je već dugo ubilježena kao jedna od najboljih europskih pa i svjetskih destinacija. Doživljaj je uistinu jedinstven - bistro more, prirodne ljepote, duga i razvedena obala koja nudi poglede na brojne uvale, poluotoke i otočiće koji oduzimaju dah. Svoj ulazak među elitu nautičkog turizma Istra je izborila vrhunskom infrastrukturom - visoko kvalitetnim nautičkim lukama, marinama i vezovima.

Prestižne oznake Plavih zastava, koje simboliziraju očuvan, siguran i ugodan okoliš, redoviti su ukras na jarbolima istarskih marina, kao obilježje brige o kakvoći mora i obale, edukaciji i očuvanju okoliša.

Poznata kao plavo-zelena ljetna destinacija u kojoj kristalno čisto more obrubljuje zelenilo netaknute prirode, Istra se kroz godine razvijala u svjetski priznato odredište jedinstvenih kulturnih znamenitosti, atraktivne outdoor ponude i gastronomije ovjenčane zvjezdicama. Fantastični uvjeti za jedrenje jamče nezaboravan odmor i aktivni oblik provođenja slobodnog vremena.

Želite li pronaći skrivenu uvalu samo za sebe ili biti dio večernje movide u mondenim istarskim destinacijama, Istarski poluotok nudi sve ono što je potrebno zaljubljenicima u more i odmor na jahti, brodici ili jedrilici...

Online plaćanje turističke pristojbe za nautičare
» nautika.evisitor.hr

»»» Informativni letak za povećanje sigurnosti plovidbe

 

Korisne informacije:

»  Marine u Istri / Nautička sidrišta

» Lučka kapetanija i lučke uprave:
Pula, Umag, Novigrad, Poreč, Rovinj, Raša, Rabac

» Traganje i spašavanje na moru

Marina Polesana

Pula

Turistička pristojba za nautičare

Korisne informacije za nautičare

Marina Poreč

Poreč

Port NP Brijuni

Pula
Prikaži