ISTRA INFO COVID-19 X  

Wellness hoteli

San Servolo Wellness & Beer Spa****


San Servolo resort ponosno predstavlja Beer Spa, jedini wellness te vrste u cijeloj Hrvatskoj! Opuštanje vašeg tijela okruženo umirujućim mirisima ječma i hmelja doista je jedinstven doživljaj i to ne samo za tipične ljubitelje piva. Ovdje možete uživati u nečemu čega ćete se zauvijek sjećati kupanje u pivi u posebnim kadama za dvoje, opremljenima vlastitim točionikom! Pored toga, tu je i klasična wellness ponuda - saune, natkriveni bazen, soba za opuštanje i fitness centar.

Prilikom kupanja u pivu, neka vas ne zabrinjava opijenost ili vrtoglavica, toga nema, jer ovaj je tretman prvenstveno namijenjen oporavku i obnovi ljepote kože i kose. Prekrasna aroma domaćeg craft piva uz masažni učinak prirodne pjene i mjehurića pomažu vitaminima i drugim vrijednim sastojcima da se apsorbiraju u kožu, stvarajući ugodno i veselo raspoloženje u isto vrijeme. Vaše je da se opustite a pivo će učiniti ostalo!

Uživajte u plivanju ili se jednostavno opustite pod vodom - i to tijekom cijele godine! Natkriveni bazen grijan je tijekom jeseni, zime i proljeća, a velike staklene stijene otvaraju se tijekom ljeta, pružajući najbolji osjećaj kupanja na svježem zraku i toplom ljetnom povjetarcu, ispunjenom mirisima okolnog mediteranskog bilja.

Biti na odmoru ne znači da morate prestati sa svim svojim dnevnim aktivnostima i vježbanjem. Za sportske i aktivne tipove, opremljena je mala teretana u sklopu Spa dijela Resorta San Servolo, gdje možete nastaviti vašu svakodnevnu fitness rutinu i ostati u formi.


San Servolo Resort & Beer Spa
Momjanska ulica 7, HR-52460 Buje-Buie
T: +385 52 772 505
M: +385 91 477 2400
info@sanservoloresort.com
Wellness San Servolo Resort & Beer Spa

San Servolo Wellness & Beer Spa****
San Servolo Wellness & Beer Spa****
San Servolo Wellness & Beer Spa****
San Servolo Wellness & Beer Spa****

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel ****

Pula-Pola

TUI Blue Medulin****

Medulin

Hotel Mimosa - Lido Palace****

Labin-Rabac

Hotel Villa Letan****

Vodnjan-Dignano

Boutique Hotel Kaštel***

Motovun-Montona
Prikaži