Istra top 5

Top 5 gradića za vjenčanje za pamćenje

Organizirajte svoj dan iz snova u jednom od usnulih romantičnih gradića u Istri!

Istra ima oblik srca, i to s razlogom. Ona je romantični poluotok koji nudi čarobnu atmosferu srednjovjekovnih gradića, tajnovitost skrivenih stancija, bajkovite morske lokacije, ali i glamur najboljih hotela, restorana i vinarija za nezaboravno vjenčanje.

Blaga klima, obilje sunčanih sati i istarske živopisne kulise omogućuju vjenčanja na otvorenom u većem dijelu godine. Vrhunski restorani i hoteli, kao i gostoljubivi domaćini, učinit će sve da ostvare vaše ideje za ovaj poseban dan, kojeg ćete se uvijek rado sjećati.

Dovedite svoju obitelj i goste u regiju bogatu kulturom i vrhunskom gastronomijom, a nakon veselja do kasnih noćnih sati opustite se u paru u jednom od istarskih wellnessa svjetske klase.
Izrecite sudbonosno „da“ u jednom od drevnih istarskih gradića!

villa polesiniVodnjan
U ovom gradiću u blizini Pule čuva se svjetski poznata zbirka relikvija svetaca. Organizirajte vjenčanje u blizini Vodnjana na idiličnom seoskom imanju Guranis.

Bale
Gradić Bale smješten je na 140 metara nadmorske visine, na raskrižju cesta koje vode za Rovinj, Pulu i Trst. Izgrađen je oko srednjovjekovnog kaštela plemićkih obitelji Sardo i Bembo iz 15. stoljeća. U obližnjoj uvali Colone otkriveno je vrlo bogato nalazište fosila nekoliko vrsta dinosaura.
Organizirajte vjenčanje u blizini Bala na Stanciji Meneghetti, prepunom mediteranskog aromatičnog bilja.

Brtonigla
Brtonigla je gradić na blagoj uzvisini, okružen raskošnim vinogradima i vinarijama u kojima nastaje vino koje će oduševiti vaše uzvanike.
Organizirajte luksuzno vjenčanje u nagrađivanom obiteljskom Boutique Hotelu San Rocco.

belajRovinj
Kao pravo romantično odredište Rovinj je mnogobrojnim parovima kulisa njihovom vjenčanju. Već spomenuta prekrasna priroda i odlično očuvana stara gradska jezgra uz dizajnerske interijere i eksterijere hotela i iskusno oko profesionalnog fotografa učiniti će savršen dan nezaboravnim. Brojne su lokacije koje će vjenčanje u Rovinju učiniti jedinstvenim. Barokna Crkva sv. Eufemije, rovinjske zaštitnice, pravi je odabir za one koji žele vjerski obred. Lokacije sa pogledom na more i starogradsku jezgru, obližnje otoke, u vrhunskim hotelima i restoranima izbor je zaista širok.

Svetvinčenat
Srednjovjekovni gradić Svetvinčenat, smješten na jugu središnje Istre, poznat je po ljetnom festivalu suvremenog plesa.
Svoje rasplesano vjenčanje organizirajte u romantičnom vrtu i rustikalnoj konobi koje nudi Stancija 1904.

Odaberite agenciju koja će organizirati vjenčanje iz snova!
Za vas smo pripremili popis najboljih agencija koje organiziraju vjenčanja u Istri. Proučite njihovu ponudu i odaberite agenciju koja će kreirati vjenčanje po vašoj mjeri.

Prikaži