ISTRA INFO COVID-19 X

Istra top 5

Top 5 mjesta u Istri na kojima ćete se osjećati kao carevi

Jeste li znali da se u Istri možete opustiti u pivskim kupkama kao i uživati u blagodatima boravka u prirodi, a da pritom imate na raspolaganju luksuzni smještaj u kojem se osjećate kao carevi?

Posjetite Resort & Beer Spa San Servolo i uživajte u jedinstvenom doživljaju wellnessa, umirujućem mirisu ječma i hmelja te u pivskoj kupki dok ispijate svjetlo ili crveno pivo. Zvuči nevjerojatno, zar ne?
Svega nekoliko kilometara od obale, luksuzni boutique hotel i Beer Spa centar smjestili su se na brežuljku nedaleko Buja, i očekuju vaš posjet.

Glamping ArenaOne99
Ako ste ljubitelj prirode i zdravog načina života, Glamping Arena One 99 Pomer, nedaleko Pule, je pravo mjesto za vas!

Glamping Arena je osmišljen u skladu s najnovijim trendovima ekološkog turizma te omogućuje svojim gostima bijeg od svakodnevnog stresa uz uživanje u vrhunskim sadržajima - well-beingu, sportskim programima i zelenoj tržnici, a sve bez korištenja automobila.
Mi smo već tamo, a vi?

Hotel Park RovinjZamišljate li se kako uživate u jedinstvenom pogledu na jedan od najljepših gradova na Jadranu, dok se opuštate u infinity bazenu uz omamljujuće mirise borova i lavande?

Od nedavno, vaš san može postati stvarnost jer je sve to moguće doživjeti u luksuznom hotelu Grand Park Hotel Rovinj, koji je otvorio svoja vrata prije svega nekoliko tjedana i već je oduševio brojne posjetitelje.
Odlučite li se za posjet ovom hotelu s 5 zvjezdica, imat ćete na raspolaganju vrhunski dizajnirane sobe, restorane i barove, wellness i spa te shopping zonu. Jer vi to zaslužujete!

Roxanich
Jeste li znali da u Istri postoji hotel koji spaja vinsku tradiciju i turizam?
Luksuzni vinski hotel i vinski podrum Roxanich Heritage & Wine, jedinstveni je arhitektonski dragulj koji se nalazi u Motovunu te pruža svojim gostima nezaboravno iskustvo otkrivanja gastronomske i enološke ponude Istarskog poluotoka, uz uživanje u luksuznim tematskim sadržajima.

Nađete li se na istočnoj obali Istre, imate priliku boraviti u hotelu Peteani koji savršeno spaja moderni dizajn i povjesnu ostavštinu, otkrivajući istarske tradicionalne delicije koje prate moderne kulinarske trendove. Vidimo se u Labinu!

Za inspiraciju mjesta na kojima možete uživati u Istri, kliknite na Smještaj u Istri.

Prikaži