Svjetski dan turizma - registracija

Biciklijada „Poreč MTB Tour“

Za one aktivnijeg duha koji se rado druže sa svojim ljubimcima na dva kotača, Turistička zajednica grada Poreča u suradnji s Biciklističkim klubom Poreč organizira besplatnu biciklijadu „Poreč MTB Tour“ u pratnji vodiča. Prilika je to da građani i posjetitelji upoznaju zanimljivu okolicu Poreča. Okupljanje: Uvala Peškera Prijave: 9:00 – 9:20 h Polazak: 9:30 h Dužina rute: 20 km Povratak: 12:00 h, Trg Slobode Trajanje ture: 2 – 2,5 h

Napomene: o Rezervacija je obavezna putem online prijavnice. LINK NA PRIJAVNICU o Sudjelovanje na biciklijadi je dobrovoljno, a svi prijavljeni sudionici voze na vlastitu odgo-vornost. o Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa, voziti isključi-vo desnom stranom ceste i strogo se pridržavati svih uputa redara i organizatora biciklijade. o Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijele biciklijade je obavez-no. Bez zaštitne kacige neće moći startati niti sudjelovati na biciklijadi. o Nošenje kacige preporučuje se i ostalim sudionicima biciklijade. o Djeca od navršenih 9 do nenavršenih 14 godina mogu sudjelovati na biciklijadi samo u prat-nji osobe koja je navršila 16 godina. o Djeca mlađa od 9 godina mogu sudjelovati na biciklijadi jedino uz prisustvo roditelja, a djeca mlađa od 6 godina ne mogu samostalno sudjelovati na biciklijadi, osim ako ih na svom bicik-lu ne vozi roditelj. o Potrebno je znati voziti bicikl i imati osnovnu kondiciju za prijeći 20-ak km. o Vodič ima pravo izmijeniti rutu ovisno o vremenskim uvjetima i kondiciji sudionika. o U slučaju lošeg vremena (kiše) biciklijada se otkazuje. o Biciklijada nije natjecateljskog karaktera.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona +385 (0)98 506 820.

Po povratku na cilj, sudionici biciklijade i hodanja susrest će se na Trgu Slobode te odraditi zajedničko vježbanje i istezanje, nakon čega je predviđena besplatna marenda za sve sudionike te glazbeni program.


Prikaži