Top news

Iskusite autentičnu Istru: Booking platforma To Do in Istria

Želite li otkriti najbolje ture, atrakcije i doživljaje u Istri, vaš osobni planer putovanja je To Do in Istria!

To Do in Istria je nova destinacijska rezervacijska platforma koja vam omogućuje da pronađete i rezervirate jedinstvene doživljaje koji će vaše putovanje u Istri učiniti nezaboravnim.

Kreirana kako bi zadovoljila želje svakog posjetitelja, bez obzira na njihov stil putovanja i preferencije, platforma To Do in Istria uključuje raznolik popis aktivnosti i iskustava prikladnih za ljubitelje adrenalina, gurmane i zaljubljenike u povijest. S principom sve na jednom mjestu, imat ćete najbolje ponude u Istri dostupne u samo par koraka.

Kayak Istria
Kako pronaći idealni doživljaj?
Potrebna vam je inspiracija za zanimljive outdoor aktivnosti u Istri? Rezervirajte svoju sljedeću avanturu na off-road turi kroz prekrasne krajolike ili istražite netaknutu prirodu plavo-zelenog poluotoka uz vođene biciklističke ture.

Privlače li vas aktivnosti na vodi, otisnite se u uzbudljivu kajak ili SUP avanturu ili prepustite se i uživajte u romantičnoj turi brodom. Hrabriji mogu isprobati adrenalinsku jet ski vožnju ili skakanje s litica. Bez brige, iskusni lokalni vodiči će se pobrinuti da vaše iskustvo bude što sigurnije i zabavnije!

Lady in Arena PUla
Raj za ljubitelje kulture
Ako želite upoznati kulturnu baštinu destinacije, rezervirajte svoje mjesto i doživite povijest istarskih gradića na malo drugačiji način.

To Do in Istria vam pomaže da istražite kulturu i povijest Istre. Posjetite muzeje, interpretativne centre, saznajte uzbudljive priče i legende uz otkrivanje autentične strane našeg poluotoka.

Gourmet Vino
Zalogaji tradicije
Bogata gastronomska baština i kulinarska izvrsnost Istre dovoljni su motivi da se uputite u istraživanje tradicionalnih okusa domaćih delicija, kao što su istarski pršut, sir, maslinovo ulje i tartufi.
Rezervirajte svoj vrhunski gastronomski doživljaj i saznajte tajne starih istarskih recepata.

Prepustite se zadovoljstvu kušanja s ljubavlju pripremljenih jela, koja su isprepletena s duhom i pričom ovog prekrasnog mediteranskog kraja.

Bez obzira na vaš odabir aktivnosti ili ture, Istra je destinacija koja ostavlja upečatljiv dojam na svakog posjetitelja i pruža iskustva koja će vas očarati. Osigurajte svoje mjesto i uživajte u raznolikosti i autentičnosti Istre uz To Do in Istria.

Platformu je kreirala Istarska razvojna turistička agencija - IRTA, uz sufinanciranje Istarske županije i Turističke zajednice Istarske županije.

Prikaži