Top news

Condé Nast Traveller Italia: Destinazione benessere

Talijanska inačica magazina Condé Nast Traveller u proljetnoj ediciji - Primavera 2024 - među odabranim temama nudi i onu posvećenu wellnessu.

Briga o sebi i zdravlju postala je nužnost, ali danas postoji i potreba za bijegom, odmakom od svakodnevice, da si dopustite razdoblje, pa čak i sasvim kratko, kako bi oslušnuli sebe i svoje potrebe.

Pod motom da je dovoljan već i samo jedan vikend da se vratite u formu, autorica Elena Cattaneo u članku pod naslovom Destinazione BENESSERE čitateljima nudi prijedloge za wellness u okruženju prirodnih ljepota među kojima je istaknuta i ponuda našeg poluotoka!

Cattaneo je prepoznala Istru kao destinaciju pogodnu za bijeg, idealnu za ovaj vid opuštanja, kao i za kraće izlete ili produžene vikende, s brojnim specijaliziranim centrima za wellness koji koriste blagodati mediteranske prirode.

Condé Nast Traveler je luksuzni kvartalni lifestyle časopis posvećen putovanjima, uvijek aktualan, koji predstavlja najprestižnije brendove, najljepše slike najboljih svjetskih fotografa, najoriginalnije itinerere, najautentičnija putovanja …

»» Potražite svoju istarsku wellness destinaciju za opuštanje

[10/04/2024]


Wine Day - Dan otvorenih vinskih podruma: 26/05

Slavljenička Vinistra simbol zajedništva i uspjeha istarskih vinara

National Geographic Traveller o istarskoj glazbi, plesu i povijesti

Rim Tim Tagi Dim: Baby Lasagna osvojio srca s najveće pozornice Europe

Grand prix Zlatna penkala za online reportažu mađarskih novinarki o Istri

Četiri nagrade Simply the Best istarskim projektima

Održana svečana promocija vodiča Flos Olei 2024

Ponuda Istre na sajmu E BIKE DAYS u Münchenu 2024

Istra i Hrvatska partneri Europske rukometne federacije

Prikaži