Top news

Istrien Magazin: Turistički vodič za ljubitelje Istre

Njemački turistički časopis Istrien Magazin 2024. stiže na police s najnovijim i najatraktivnijim ponudama istarske regije, pružajući čitateljima uvid u bogatstvo destinacije kroz članke, reportaže, intervjue i praktične savjete. Ova publikacija, plod suradnje Turističke zajednice Istarske županije, agencije KG Media i A.R.T. Redaktionsteama, donosi posebne naglaske na inovativne ponude hotela i kampova, prateći tako puls turističke industrije.

Ovogodišnji fokus usmjeren je na gastronomiju, jedan od glavnih istarskih aduta: magazin nudi detaljniji uvid u bogatstvo okusa i mirisa koji našu regiju čine atraktivnom gourmet destinacijom pa se tako u novom broju mogu pronaći reportaže kao što su osvrt na boravak Johanna Lafera u Istri, jednog od najprominentnijih televizijskih chefova cjelokupnog njemačkog govornog područja kao i tekstovi koji izdvajaju razne novitete u istarskoj gastronomskoj ponudi te oni o sportskim aktivnostima, preporukama za kišne dane, suvenirima za ponijeti s odmora…

„Iskreno mi je drago što mogu reći da su danas i obalni krajevi kao i unutrašnjost Istre među najpopularnijim odredištima za goste iz središnje Europe. Štoviše, sada smo na međunarodnom vrhu zahvaljujući održivom i odgovorno razvijenom kvalitetnom turizmu“, istaknuo je u uvodnom pozdravu čitateljima magazina Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije.

Istrien Magazin izlazi već 24 godine tijekom kojih je postao nezaobilazno štivo za sve koji planiraju posjetiti Istru, pružajući ključne informacije i preporuke kako maksimalno iskoristiti boravak na našem poluotoku, te kao sinonim za kvalitetno turističko informiranje privlači vjernu čitateljsku publiku koja nestrpljivo očekuje svako novo izdanje.

Istrien Magazin nije samo turistički vodič već i marketinški alat koji doprinosi promociji Istre kao vrhunske turističke destinacije. Njegova sposobnost da privuče nove čitatelje i pruži im relevantne informacije očituje se u sve većem broju turista koji se odlučuju upravo za ovu regiju kao svoje odredište za odmor. U svijetu prepunom turističkih opcija, prisutnost magazina na raznim web stranicama i društvenim mrežama svjedoči o njegovoj reputaciji kao pouzdanom vodiču za turiste te se često preporučuje kao izvor inspiracije i informacija o najnovijim atrakcijama i događanjima u Istri.

Novo izdanje magazina može se preuzeti na portalu Istra.hr:
»» Istra.hr/pbdownloadf/istrienmagazin_2024.pdf

Prelistajte i ostale brošure iz Istre:
»» Istra.hr/hr/informacije/brosure

 


Njemački chef Jan Hartwig, nositelj tri MICHELINOVE zvjezdice, boravi u Istri

ATP Plava Laguna Croatia Open u Umagu od 19. do 27. srpnja

Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra

Upozorenje na toplinske valove

Istra ponovno proglašena najboljom svjetskom maslinarskom regijom

Petu godinu zaredom Istra je najbolja ekstra djevičanska maslinarska regija svijeta

Otkrijte Istru biciklom i vlakom kroz ICARUS

Wine day ponovno otvara vrata vinskih podruma

Istra sedmi put najbolja svjetska regija djevičanskog ulja

Prikaži