Kultura

Top 5 virtualnih načina kako posjetiti Istru

Preporučamo besplatan obilazak kulturnog i prirodnog bogatstva kojeg možete pronaći u Istri, iz udobnosti vašeg doma, dok sjedite u fotelji i povezani ste na internet. Dobra strana svega je da nema uopće gužve i čekanja u redovima!

Obiđite freske za koje bi vam inače trebalo nekoliko dana da ih sve posjetite, posjetite galerije u Puli, istražite Nacionalni park Brijuni, upoznajte mjesta na poluotoku kroz kratke video uratke te predivne galerije fotografija.

beram
Očaravajuća ljepota istarskih freski
U Istri je bezbroj starih, malih crkvi koje skrivaju prava remek djela zidnog slikarstva.

Možda niste ni znali koja vas ljepota očekuje i zato vas pozivamo da ih istražite iz udobnosti vašeg doma, a jednog dana i uživo.
Skriveno slikarsko blago istarskih crkvica čeka da ga otkrijete. Krenite u potragu!

Arheološko bogatstvo Istre
Posjetite zanimljivo podzemlje pulskog Amfiteatra, postavu Muzejsko-galerijskih prostora Sveta srca ili galeriju C8! Niste morali napraviti ni koraka, a vidjeli ste skoro sve. Sigurno će vas zaintrigirati što ćete vidjeti i već prvom prilikom posjetiti sve u živo, a ne virtualno, kako biste vidjeli još mnogo toga!

NP Brijuni
Nacionalni park Brijuni
Zamislite kako sjedite u Titovom cadillacu i na taj način obilazite ljepote jedinog nacionalnog parka na istarskom poluotoku.

Uživajte u mirnoći i u pogledu na životinje koje se slobodno kreću otokom. Možda sretnete i kojeg dinosaura ili pak vidite samo njegove stope?
Upoznajte mjesto gdje su već stari Rimljani odlučili provoditi svoja ljeta.

Ljepota istarskih gradova i mjesta na jednom mjestu
Posjetite mjesta na obali ili pak ona u unutrašnjosti poluotoka kroz kratke video uratke koji će vam na jednom mjestu pokazati ono zbog čega je Istra posebna i nezaboravna te joj se svi uvijek rado vraćaju. Zapamtite, uživo je još ljepše!

Buzet, Istarska sahara
Sport i predivna priroda na jednom mjestu
Svakako preporučamo naš poluotok za sve ljubitelje prirode i sportskih aktivnosti, bilo rekreativnih ili pak onih zahtjevnijih i prepunih adrenalina.

Pogledajte što su sve obilazili biciklisti, trkači ili pak rekreativci koji su spojili svoju ljubav prema prirodi i aktivni način života!

Prikaži