Ronjenje

Napredni tečaj ronjenja


Napredni tečaj ronjenja: Advanced Open Water Diver (AOWD)

Prava avantura započinje kada otplovite na pučinu, zaronite u dubine Jadranskog mora i krenete u istraživanje tog nevjerojatnog istarskog podneblja, prepunog prirodnih ljepota, ali i potonulih brodova, koji uronu daju pustolovni duh.

Ukoliko ste već upoznati s osnovama i završili ste početnički tečaj ronjenja, a želite produbiti svoja znanja, očekuju vas napredni tečajevi ronjenja. Kroz njih se možete specijalizirati za nove i korisne vještine kao što su dubinsko ronjenje, podvodna navigacija, snimanje podvodnih fotografija, multi-level ronjenje, noćno ronjenje i ronjenje s računalom.

Tečaj traje dva do tri dana, tijekom kojih se odrađuju teoretski i praktični dio. Uz predavanja i gledanje filmova na teoretskom vas dijelu očekuju i rasprave, dok praktični dio čini pet urona na otvorenom moru. Dobna granica polaznika je između 10 i 15 godina, ovisno o ronilačkom centru.

Dubinsko ronjenje i podvodna navigacija obavezni su uvjet pohađanja tečaja, a sve ostale ronilačke specijalnosti biraju se prema vlastitim željama.

S položenim tečajem stječe se naziv ronioca kategorije PADI Advanced Open Water Diver što vam omogućava puno više od podvodnog razgledavanja kao i ronjenje u paru do 30 metara dubine, ali u okviru stečenog znanja i iskustva.

Ronilački centri: Diving centre Starfish

Ronilački centri: MZ Diving Centre

Labin-Rabac

Ronilački centri: Diving centre Shark

Medulin

Ronilački klub Meduza

Pula-Pola

Ronilački centri: Orca diving center

Pula-Pola
Prikaži